Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 1

VOD (1)

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (410)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že mi v něm bude hučet daleko víc! Lorenza i Ana jsou ale zatraceně hot a jejich mokrá knock, knock scéna je už teď tou nejpamátnější od doby, kdy podobně zazářila Elisha. I proto se můj už tak dost zvrhlý wallpaper v práci brzy změní. Keanu je ovšem parádní dřevo. Na to, jaké má jméno, působí jak klasický český ochotník. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rothova sexuálně vzrušující ochutnávka před drsným Green Infernem se celkem povedla .O horor se Knock Knock příliš neopírá, spíše atakuje psychologické složky, které dle mého mohly být vyhroceny mnohem agresivněji, ale slušná zábava s erotickým nádechem Knock Knock nepochybně je. Kráska Ana Armas vyvolává erekci pokaždé, co je v záběru a víc vzrušující threesome jsem v hororu tuším ještě neviděl. Story 6/10, Atmosféra 6/10, Gore 1/10, Vizuál 8/10, Akce 5/10, Zábavnost 7/10.70% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Eli Roth si možná chtěl trochu odpočinout od svých krváků a natočil komorní thriller, který se celý odehrává na území jednoho domu se třemi postavami a dost možná se jedná o jeho nejlepší film (což popravdě moc neznamená). Ne, že by se jednalo o něco překvapivého, ale přesto tenhle minimalistický film o tom, jak dokáže jeden nevinně vyhlížející šuk, zničit celý život normálního otce od rodiny, dokáže pobavit. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

hard candy + funny games pod vplyvom kvázi-tarantinovskej konverzačnej ekvilibristiky rothovi ako odchovanému "béčkarovi" nevyšiel, pretože pti všetkej snahe to z každej strany, z ktorej sa to snažíte uchopiť, ostáva na polceste a ostáva len divná pachuť po keanu, ktorý podáva finálny a konečný výkon svojej "hereckej" kariéry a dve pôvabné sexy-mrchy, na ktoré sa aspoň dá pozerať, aj keď sú to charaktery nie veľmi silné a zapmätateľné, rovnako ako celý tento nevýrazný film ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Teraz neviem či som si to pozrel, kvôli Neovi, Elimu, alebo tým kočkam. No myslím, že s každého. Veď kto by si nepozrel odhalené dvadsiatky, ktoré !znásilňujú! chudáka Nea, pod režisérskym úchylným dohľadom Eliho Rotha ? Musím, sa priznať, že som čakal viac, ale vďaka krátkej stopáži to rýchlo odsýpalo, čo je plus. Eli je bohužiaľ strašný režisér, oceňujem ten jeho úchylný zápal a hlavne nápad, ktorý ma zaujal, a ktorý dokáže predať na plátno. No to je tak všetko, pretože atmosféra a napätie na daný žáner boli skutočne mizerné. Asi rovnako ako Eliho filmografia. 65% - 3* ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • Prvá úloha pre kubánsku herečku Anu de Armas vo filme natočenom v angličtine. (beso74)
  • Evanovo šteniatko Monkey je francúzsky buldoček. (Laslo)
  • Natáčanie prebiehalo v Čile. (m.a.t.o.)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama