Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak i když mě trailer nijak neuchvátil, tak jsem se přesto rozhodl na to vyrazit. Doufal jsem hlavně v nenáročnou jednohubku na pobavení, ale bohužel jsem ji dostal jen zčásti. Odpustím teď filmu, že vrší na sebe jedno klišé za druhým a je totálně předvídatelný. To bych prominul, ale problém je, že není ani zdaleka tak zábavný jak by mohl být. Hlavně chemie mezi ústřední dvojicí skřípe a pár vtipů a hlášek je sem nacpáno jakoby násilím a nepůsobí to přirozeně. Zatím co Reese jsem od začátku fandil a její postava si mě získala, tak Vergara (i když je to kus) mi přišla místy dost otravná a skoro jsem si přál aby jí sejmuli. No a jenom tak mimochodem je to naposledy co mě někdo viděl v kině na dabovaným filmu. Neříkám, že ten dabing byl vyloženě špatnej, ale do atmosféry kina se nehodí a totálně ji degraduje. Takže gratulace distributorům. Opět jste zazářili. Aby vás čerti vzali.35% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trailer vyzeral zabavne a obsadenie ustrednej dvojky ma nadchlo. Ale samotny film mi prilis zabavny nepripadal. Prvy problem je, ze ustredna dvojka je sice obsadena skvele, ale hraju tu dost otravne postavy. Druhy problem je, ze pokusy o komedialne sceny mi pripadali dost slabe. Sice to nebolo neznesitelne trapne ale iba nudne. Druhu polovicu filmu som uz len narychlo preklikal. Po slusnom trailery velke sklamanie. 4/10. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tato svěží dámská akční komedie sice originalitou zrovna nekypí, ale svůj účel pobavit a přivést diváka na jiné myšlenky dokonale splnila. Dá se říci, že něco takového tu už opravdu delší dobu chybělo. Ženy mají pro situace zde uvedené zcela jiné předpoklady než muži a tak je to příležitost pro úžasné gagy kterých je tu skutečně více než dost. Ani mi nevadila velmi častá předvídavost děje a vývoj postav. Opravdu se najde někdo kdo netušil, že ... Ne, prozrazovat to nebudu. Reese Witherspoon a Sofía Vergara tu předvedli vskutku fenomenální komediální výkon a jak dosvědčují ukázky z natáčení během počátku závěrečných titulků, role si až neskutečně velmi dobře užívali. Do paměti sice snímek nevstoupí, ale za shlédnutí rozhodně stojí. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale poslední dobou najít dobrou komedii je takřka nadlidský úkol. Divoká dvojka je jen další podprůměrná americká komedie, která nemá čím překvapit a na kterou se už asi nikdy nepodívám. Přiznám se, že jestli jsem se zasmál jednou tak je to moc. Sázka na výstřední a nesourodou dvojci (puntičkářská policistka+zhýralá svědkyně) prchající před zabijáky i policii je na mě až příliš ohraná. Samozřejmě, že na útěku čeká celá řadě kuriózních a neuvěřitelných situací. Jenže nejhorší věci pro naše hrdinky je, že budou muset čelit jedna druhé.... ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Stereotypní, ale přesto dost vtipné. Reese si po svém velice vydatném roce 2014 musela udělat alespoň malou pauzu, ne? Já jí to nezazlívám a jsem jenom rád, že nabírá energii na další pecky. A pokud tohle považujeme jako oddechovku, tak i tohle není úplně špatné. Ano, je to stereotypní, ale ten humor. Velice americký, nejvíc mi připomínal humor Ellen Degeneres. Pokud vám sedne její humor, tak si budete tady libovat ;-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Počas záverečných titulkov nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Film sa mal pôvodne volať Don't Mess With Texas. (m.a.t.o.)
  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)

Reklama

Reklama