Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (390)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jako film, jenž se snaží ukázat, že všichni špičkoví šéfkuchař jsou sobečtí a arogantní psychopati, to funguje vlastně na jedničku. Jako vztahovka, nebo nedej bože feel-good film, už bohužel tolik ne. Na to je to až příliš povrchní, nenápaditě a ve všech aspektech zcela předvídatelné. A vlastně i docela dost snobské. Bradley Cooper si to ale celé krade po sebe, zbytek celkem nařachaného obsazení také potěšil a hlad jsem měl, to zase jo. I přesto se jedná ale spíše o kulinářský průměr. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jsou škatulky, jejichž naplňování mě vždycky bude bavit sledovat a nadaný frajer, který svůj talent zničil v návalu pýchy a euforie, je jedna z těch nejoblíbenějších. Takovým návratům na vrchol nemám nejmenší problém uvěřit a jen málokdy mě šablonka kajícného machra umí zklamat. Jenže jedna věc je dobře napsaný archetyp a druhá věc je zkrachovalá kuchařská hvězda v podání Bradleyho Coopera. Jestli se totiž někdo narodil pro chlápky s rošťáckým kukučem, které chce okolí zabít a zulíbat zároveň, je to právě on. Poučení o životních chybách, které vás dříve nebo později musí přijít strašit, nechutnalo už dlouho takhle vydatně. Nemluvě o tom, že se Goldmanova kamera s veškerými laskominami roztodivných názvů mazlí tak něžně, že je z výsledku malý poklad pro všechny, kteří mají otevřené smysly. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Som osobne dosť sklamaný z filmu "Burnt." Nie je to podľa mňa dokopy nikde, kde som očakával, že by sa film mohol dostať do celkom iného levelu. Bradley Cooper je dobrý herec, no jeho postava absolútne nevychádza von a pôsobí na mňa veľmi nezaujímavo. A jednotlivé klišé, ktoré súčasné filmy potrebujú ako napríklad absolútne zbytočná láska medzi Adamom a Helenou. Nič to nepridáva, je to staré a tisíckrát prevarené a v tomto filme navyše ešte aj úplne zbytočné. Keby mám povedať svoju obľúbenú postavu tak by som si vybral asi Emmu Thompson. Ostatní sú okey, len slúžia strašne malej časti filmu na to, aby mohli byť zaujímaví. Myslím si, že lepší film mal Bradley Cooper tohto roku dokonca aj Aloha a to tvrdím napriek tomu, že ten film bol nenávidený ľuďmi aj kritikmi. Môj pocit. Som rád, že som film videl, určite sa k nemu nevrátim a štve ma, že som z neho ostal tak sklamaný.Hodnotenie: C ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně pohodový a zábavný snímek o nepříjemném kuchaři, který se chce opět vrátit na výslunní. Pro milovníky eskapád Zdendy Pohlreicha skoro povinnost, pro milovníky pohodových filmů, další dobrý kousek s výbornými hereckými výkony, kde exceluje Bradley Cooper, kterému role opravdu sedla. Navíc veškeré jídlo vypadá dokonale. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Šéfkuchař v podání Bradleyho Coopera se po většinu času choval jako debil a nebyl to ten debil z ranku sympaťáků, takže se mu příliš fandit nedalo. Moje sympatie si nezískala ani Sienna Miller, která tady byla taková nijaká. Zbytek vedlejších postav na čele s Brühlem byl v pohodě, ale pokud nesedí ústřední dvojice, musí film nabídnout něco extra, aby zaujal. A to se nestalo. Jo, mělo to tempo, vaření bylo občas podáno jako adrenalinová záležitost a sem tam se najde pár úsměvných momentů, ale víceméně mě film nechával chladným a sliny se mi také moc nesbíhaly. Pro mě průměr. 50% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Původně se film měl jmenovat Chef, ale tento název už použil Jon Favreau pro svůj film Chef (2014). (JORDY)
  • Snímku je možno nájsť aj pod označením Untitled John Wells Project, The Chef či Adam Jones. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama