Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

Homer Simpson 

všechny recenze uživatele

Když už točím film o hokeji a hokejovém prostředí, tak by neuškodilo si o tom taky něco zjistit. A dalším problémem je svěřit roli hokejové ikony herci, který vypadá na 21 let a moc jako hokejista nevypadá... A kde ve filmu předvedl své herecké umění "herec" Jiří Paroubek uvedený v hereckém obsazení? ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu jsem přemýšlel, proč je to romantická komedie, a zjistil jsem to: romantická kvůli představě, že hokejisté jsou osobnostně hokejistou ztvárněným Mádlem, a komedie, protože do hlavní role byla obsazena Kuchařová (je mi jí líto, jí nikdo upřímně nikdo neřekne, že herecký talent nemá, proč se nedrží vystudovaného oboru?). Jinak film je dalším důvodem, proč měním názor na to, má-li existovat veřejnoprávní televize placená z našich daní a konc. poplatků. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tahle odlehčená kravinka mi celkem sedla do nálady. Skvěle zahrála hlavně Taťána Kuchařová. Bohužel ale zklamal Mádl jako hokejista. Vždyť nemá ani deko svalu a měří 150 cm i s podpatkama? :D :D Měli tam dosadit někoho jinýho. Jinak ale fajn sváteční oddechovka, viděl jsem mnohem horší české TV filmy. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

To se zase kucí vytáhli. Vůbec nezpochybňuju fungování šablony "modelka sbalí intelektuála- bude legrace". Jenže...Dialogy děs a bída a hlavně hokejista Mádl svou roli absolutně nezvládl. Mám ho jinak rád a myslím, že za to ani nemůže- tohle bylo zkrátka nezahratelné. Nejlepší herecký part si odehrál nepochybně Vladyka, kterého byla do filmu vyloženě škoda. On byl opravdu vtipný skoro jako by si svou roli napsal sám. Matonoha byl jako v Comebacku, co už. Ve chvíli, kdy už to bylo skoro dobré, spadlo to zase do hnoje. Díky tomu jsem to nakonec dokoukal. Ale takto bych si tedy dobrý film nepředstavoval. 40% ()

rt12

všechny recenze uživatele

Přiznám se, nevydržela jsem do konce, to by se nedalo ani pod vlivem opiátů. Mádl s Kuchařovou působili jako přívěšek k hodinkám s žirafou ( to bylo patrně to komické). Kde se bere ta drzost neherců vylézt na obrazovku. Bohužel to spláchne i ty, kteří se snaží ( Vladyka,Jastarban). Sládeček měl v době režírování tohoto skvostu o Kolečko víc. Tak ČT 1 zdravím : Fujtajbl vespolek. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v sezóně 2014/2015, Slávie v této sezóně nepostoupila do play-off, jak se ve filmu několikrát zmiňuje, ale sestoupila do první ligy. (michael.sold)
  • Na trpělivého diváka čeká po závěrečných titulcích bonusová scéna . (Skarface)
  • Jiří Mádl seděl při mistrovských utkáních na střídačce, záběry na ledě byly dotočeny později. (michael.sold)

Reklama

Reklama