Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hraje hlavní roli Vaughna - krupiéra v kasinu, kterému štěstí zrovna nepřeje. V zoufalé snaze sehnat peníze na operaci své nemocné dcery se Vaughn spolčí s kolegou z práce, aby kasino vykradli. Loupež se ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák jsou nuceni unést městský autobus a pokusit se o téměř nemožný útěk. Robert De Niro ztvárňuje Papeže, nelítostného a zvráceného majitele kasina, který se nezastaví před ničím, jen aby získal své peníze zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (137)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Sice hvězdně obsazený snímek, ale jak když koukáte na akční béčko. Nic převratného pod sluncem. Bandě zlodějíčků nevyjde loupež v kasínu a tak se rozhodnou zdrhnout místní mhdéééé :-D Jenže nasra*ný majitel kasína se nechce tak lehce vzdát a snaží se prachy dostat z5 za každou cenu! A ten konec? Úplně jsem z něj zvlhnul... 40% ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Milé děti, dnes se naučíme nové písmenko. A bude to "B". B jako béčkový film, lidově řečeno béčko, pro anglofily B-Picture. V tradičním pojetí se jedná o komerční nízkorozpočtový film bez velkých uměleckých ambicí a obsahující klišé. Přesně jako tento snímek. A protože jsme se hezky naučili písmeno B, dáme Bobovi symbolicky jednu hvězdu. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„VŠECHNO CO CHCE TÁTA UDĚLAT, DĚLÁ PRO TEBE…“ /// Svižný vyprávění o chlapíkovi, kterej ze zoufalství vyloupil kasíno. Nejedná se o loupežnickou selanku, takže průser na sebe nenechá čekat, a já těm sráčům celkem fandím. Fór (ten příběhovej) je v tom, že po nich nejdou jenom poldové, takže se nejedná vo biják pro náročnýho diváka, ale máme tady poctivý béčko, jehož rejža si zaslouží dostat šanci. Na sráče si hraje de Niro, na hrdinu (prej) sexy Jeffrey a zbytek je nezávadnej. Stejně jako pointa, která si to štráduje po hraně mezi překvapením a patosem. Jakožto optimista jsem všema čtyřma pro. Takže hezká 3*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju adrenalin, proto jezdím sockou. 2.) Parchant má raka a chci se stát fotrem roku. 3.) Thx za titule „Rejma“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mě moc příjemné překvapení. Příběhově sice film nepřináší nic nového, ale je velmi kvalitním mixem Dannyho parťáků a Nebezpečné rychlosti. Film má dynamické tempo, které diváka nenechá pomalu ani vydechnout, jsou zde i překvapivě dobří herci ať už vynikající De Niro v roli Mafiánského bosse, roztomilá a férová policistka Gina Carano, nekompromisní De Nirův kumpán Morris Chestnut, který nemilosrdně odrovná každého a dvojice únosců kde Dave Bautista je klasický vražedný šmejd a Jeffrey Dean Morgan je sympatický bývalý voják, který potřeboval peníze pouze pro záchranu své nemocné dcery ( Nikdy jsem únosci nefandil tak moc jako zde). Akce zde mohlo být více, ale potěší slušná přestřelka, nekompromisní likvidace a velmi dobře vymyšlený útok policistů na autobus a to celé v Rkovém obalu ( přehnaně brutální však film není). Velkým plusem jsou i nečekané zvraty, především ten závěrečný vrazí divákovi sekeru do palice, aby si uvědomil, že za filmem úplně hloupí lidé nestojí. Super béčko a na oddychový večer doporučuji. 75% ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Áčkové obsadenie s béčkovým scenárom, céčkovou kamerou a déčkovou sprievodnou hudbou. Začiatok bol pozerateľný a pravý prúser začal vlastne až v momente prerazenia zátarasu. To bol prvý zdvihnutý varovný prst. Nasledovali kvalitatívne jemne retardované dialógy v autobuse a najmä na policajnej stanici, ktoré sa za malebných zvukov totálne nevhodnej hudby striedali s dobrými hoc krátkymi zábermi, či v ojedinelých prípadoch scénami. Ďalší klinec do rakvy bol zatlčený policajnou akciou na civilných motorkách pri použití slzáku. Šokantné. Ale inak ozajže mať to lepšiu hudbu, tak by to nebola taká hlbolá stoka, lebo nedá sa povedať, že by to bolo úplne celé špatné. Napríklad taký Roberto hral ako v ozajstnom filme a Jeffrey Morgan mi vadil omnoho menej ako kedykoľvek predtým. Videl som už väčšie zvrátenosti ako toto. Vo výsledku jazda linkou 657 bola menej škodlivá ako taká MHDéčka pod vedením Poláčeka, ale naspäť pôjdem určite pešo. Dvojka by tu mala stačiť, alebo takých 45 v inej mene. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama