Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Noomi je hustokrutopřísná micina která se s nikým a s ničím nesere. Jelikož jsem podobně drsná jako ona (alespoň na internetu) tak mě bavilo sledovat jak si dává jednoho namástrovanýho šulína za druhým a jasně ukazuje všem feministkám, že jak má holka místo kundy štípačky, posere se z ní i Legolas ba i Základní instinkty jsou vám proti ní k hovnu. Postav je tu vůbec řada - Krom pokérovanýho Legolase a vyžehlenýho Douglase tu máme třeba blonďatýho killera co se celej film tváří, že má venušiny kuličky v prdeli a moc hrůzy tak v člověku nevzbudí. Dále tam lehce seKUNDUJOU islámisti s pletenejma dečkama na palicích a émerická verze Kačky Kornový. Děj filmu pochopí i průměrný dement (čti uživatel) zdejší databáze, není to moc dlouhý (stejně jako vaše péra) a celkově to potěší každýho krom otravných hnidopichů, co musí na každým filmu nějaký to hovno najít, aby si kompenzovali svou denní porci mindráků ze své ubohé existence. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Když máte chytře napsaný příběh, k tomu prvotřídní hereckou sestavu a atraktivní kulisy na 90 minut, to se hraje samo, pro diváka to ubíhá ve svižném tempu. Přidáte pořádnou dávku napětí, nějaký zvrat a špetku humoru, tak to nemůže dopadnout fiaskem. Noomi Rapace suverénní, John Malkovich zábavný a Orlando Bloom netypický. Mně se ten film líbil docela dost. Michael Apted se s námi rozloučil více než důstojně. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Okamžiky, kdy britská šéfová pokropí bez úspěchu zlosyna z automatu a pak se k němu otočí zády, aby všem ukázala, jak má dobrou neprůstřelnou vestu nebo když agentka Rapace vezme do týmu podezřele vlezlého Legolase bez luku a bezpečnostní prověrky, sráží staromilsky laděné Unlocked o level dolů. Sarkastický Malkovich zábavný, ani překombinovanost toho pokusu o zátěžovou zkoušku nebyla na obtíž, ale Aptedovi bohužel stačí jeden svět, kde vládne klišé.. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem našlapanou podívanou s hromadou špionské akce, ale dostavilo se mi spíše takové drama, které místy ani moc dramaticky nepůsobí, dále pak nemastnou neslanou akci (teda když na ni konečně dojde) a již tisíckrát omletý příběh o hrozícím nebezpečí ze strany teroristů, kteří chtějí spáchat biologický útok na významný cíl. Možná by mi to ani vše tak nevadilo, kdyby to místy působilo odlehčeně, ale film je pojatý moc vážně. A to považuji za špatné rozhodnutí. Herecká sestava slibovala nadprůměrný zážitek, ale řekněme si na rovinu. Dokážou kvalitní herci zachránit film, který toho krom toho nic moc jiného nenabídne ? Já vám nevím. Jediná linka, která se mi zamlouvala, byla ta s Orlandem Bloomem, jež ale skončila tak rychle, že jsem si to skoro ani nestačil uvědomit. Řemeslná stránka bez problémů, jsem rád, že film nebyl nacpaný počítačovými triky, ale mrzí mě, že akce bylo pramálu. A to je atribut, který většinou takové filmy zachraňuje. Scénář měl plno děr, některé postavy nedotažené (Colette v roli agentky tak špatně napsaná postava, ta se objevila na plátně, něco udělala a zase zmizela). Jen závěr mě zahřál u srdíčka, neboť nás zanese do Prahy. Ještě se budu muset rozhodovat, zatím filmu dám slabé tři hvězdičky. Za mě dávám 56 % ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Špionážní, napínavé, nečekané, akční, teroristické. Po dlouhé době slušný špionážní film. Noomi byla skvělá, John je famózní i když hraje ve třech scénách. Děj byl plynulý, vcelku jednoduchý, pro mě spíš děsivé a strašně reálné. Fajn snímek. Bohužel si ho nebudu brzy pamatovat. ..ty záběry Prahy ke konci filmu, já nevím, tady je tak blbý světlo, že to vypadalo jak obyčejný český kriminální seroš.. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Štadión v londýnskom Wembley, kde sa tiež natáčalo, má celkovo 6 podlaží a výťahy na jeho vonkajšej strane ako boli zobrazené vo filme, sa tak v skutočnosti nenachádzajú. (MikaelSVK)
  • Ve chvíli, kdy je Alice (Noomi Rapace) a Eric (Michael Douglas) na restaurační lodi, Alice vytáhne zásobník ze zbraně a poté naslepo vystřelí na Erica. To by nebylo možné, protože chvíli předtim vystřelila do stolu a po výstřelu vždy zůstane další náboj v komoře. (Palkaa)
  • Natáčelo se od 3. listopadu 2014 do 17. ledna 2015 v Česku (Praha) a Anglii (Londýn). (Varan)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama