Reklama

Reklama

Když Thomas a jeho kamarádi dokázali uniknout z vražedného labyrintu, doufali, že se dokážou vrátit ke svým starým životům. Nemohli se ale splést víc. Místo svobody je čekal pouhý postup do druhé fáze zkoušky připravené organizací Z.L.S.N. Pro Thomase a ostatní přeživší Placery z labyrintu tak běhání zdaleka nekončí. Jejich další útěk je zavede na Spáleniště, nejvíce sežehnutou část planety, krajinu plnou nepředstavitelných překážek. Sluneční erupce sežehly Zemi na popel a proměnily ji v pustinu. Světové vlády se zhroutily – a s nimi i řád a právo. Rozpadajícími se troskami měst teď bloudí takzvaní „raplové", lidé pokrytí hnisajícími ranami, které nakažlivý virus dohnal za hranu příčetnosti. Jejich jediným cílem je najít cokoliv živého, aby se nasytili. Thomas a jeho přátelé musí rychle najít bezpečné útočiště a organizace Z.L.S.N. se stará o hlavně to, aby jim šance na přežití nastavila v jejich neprospěch. Placeři se ale dokáží spojit s bojovníky odporu, zasáhnout vrchní velení Z.L.S.N. a odhalit tak další šokující plány, které si pro ně společnost přichystala. Thomase čeká tvrdá zkouška ohněm. Skutečně se někde uvnitř v jeho hlavě skrývá tajemství, které je zachrání? (Cinemart)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (648)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na pokračování Labyrintu jsem byl zvědav, no bohužel neobstál příliš očekávání. První hodina šlape perfektně ( Skvělý útěk, vynikající Zombie doprovázené až hororově laděnou atmosférou, nechybí i dvě lekačky), ale ta druhá hodina vázne, začínají se řešit tamní vztahy, tempo kolísá, na diváka dopadá únava a o nejslabším finále v Blockbusterech za letošní rok ani nemluvím. První půle za 4,5*. druhá za 3*. Tentokrát se přikláním k průměru, Labyrint mě bavil svým odhalováním tajemstvím mnohem více. 65% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

The 100 + Divergent + The Walking Dead = 2. díl Labyrintu. Netvrdím, že si úplně pamatuju do detailů knížku, ale jsem si jistá, že asi tak 90% bylo úplně jinak. Mám pocit, že to jediné, co má film společného s knížkou je to, že je druhý díl o dost horší. A hlavně se to vůbec nedá srovnat s prvním filmem, ten byl plný akce, měl nějaký cíl a gradovalo to k dobrému závěru. Tady to bylo jen nesmyslné běhání tam a zpátky. Kamera byla navíc úplně příšerná protože v té scéně v obchoďáku jsem vůbec nevěděla, která bije. Všichni se tam mlátili jak šílení a já nepoznala kdo se mlátí s kým. Celý příběh mi přišel jako smatlanina všemožných jiných filmů a ve výsledku to bylo dost o ničem. Doplácali se na konec, jen aby se rozhodli, že jdou zpátky. A to celé bylo ještě strašně dlouhé a přišlo mi, že ten film nemá konec. 3* Tak tohle se teda moc nepovedlo, alespoň na toho Dylana se dobře dívá. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Originalita znovu dostala celkem slušně na prdel. Kdo se však vyrovná s teen variací na Walking dead, tak se i na podruhé bude dobře bavit. Tentokrát mají větší pole působnosti i starší herci v čele s Espositem a Gillenem, což je jedině dobře, protože puberťáci zase zběsile pobíhají sem tam. Změna prostředí však potěšila. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni dil byl vicemene celej v labyrintu, druhej je pro zmenu skoro celej v zniceny krajine, takze fajn zmena, jakkoliv me prvni dil bavil, cumet po druhy na stejny prostredi by me asi nebralo. Pribehove opet vicemene naprosty prazdno, vyuzivaj se tu vsechny klasicky parametry zanru, vetsina hercu je banda nesympatickejch dementu, ale vse to vynahrazuje skvela vizualni stranka a opet perfektne natocena akce. Navic neni ani nouze o hororovy sceny, ktery jsou na tom jeste o nekolik urovni lip nez v prvnim dile. Rovnez se tu zacne trochu osvetlovat pribeh, kdo je kdo a o co jde, coz sice neni nic objevnyho, ale dokaze to nalakat na treti dil, takze za me porad spokojenost, i kdyz bych si to asi doved predstavit kratsi o pul hodky. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEVĚŘÍM, ŽE VYBRANÉ DĚTI OPOUŠTĚJÍ TOTO MÍSTO...“ /// Místo jebání se v labyrintu, skupina děcek putuje apokalypsou zničenou zemí (Zemí?). Hodně CGI a akce (herci zase tolik nestáli…), furt se zdrhá a vo dramatický situace není nouze. Nejde vo žádnou levnou sračku! Navíc sem překvapenej, že je to hodně hororová (ne strašidelná) a dobrodružná (napínavá? Ale jo…) podívaná. A JAKÝ MÁŠ PLÁN, CHLAPČE? Aha, takže pokračujeme příště! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Spáleniště: Zkouška“, kterou v roce 2010 napsal James Dashner, číst nebudu. 2.) Prostě zdrhám. 3.) Thx za titule „Jitoz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Světová premiéra proběhla 1. září 2015 v Sao Paulu v Brazílii. (Varan)
  • Natáčelo se od 27. října 2014 do 27. ledna 2015 v Albuquerque v Novém Mexiku. (jenik71)

Související novinky

Cameron a Rodriguez našli Alitu

Cameron a Rodriguez našli Alitu

30.05.2016

James Cameron chtěl mnoho let natočit dvě velké sci-fi - Avatara a Alita: Battle Angel. Modrásky už stihnul, jeho výlet na Pandoru ale měl takový úspěch, že se záhy vrhnul na čtyři pokračování a… (více)

Reklama

Reklama