Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná vzťahovka. Rovnako pekný feeling ako nedávne Evansovo Before We Go. Akurát na britský spôsob. Lake Bell a Simon Pegg sú strašne fajn a od začiatku im musíme držať palce. Tým pádom dokážeme aj prekúsnuť on the edge koniec idúci po vzoru tradičných klišé romantických filmov(teda beh a vyznanie). Má to veľa pekných momentov, veľmi krásne napísané dialógy a má to kupodivu veľmi pekné tempo. Dĺžka je tak akurát aj keď pri záverečných titulkoch zamrzí, že je už koniec. Veľká spokojnosť. A rovnako ako Evansovmu počinu aj tomuto musím dať plný počet. Jedna z tých vecí, ku ktorým sa budem stále s chuťou vracať. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Jak jsem od tohohle filmu neměla žádná očekávání, tak mě naprosto překvapil. Už ohraný trik obsadit ne úplně vizuálně sympatickou herečku do hlavní role (aby se s ní mohla identifikovat větší část žen) mně osobně vadí, ale nic s ním nenadělám. Na druhou stranu hlavní dvojice je natolik dynamická a srší mezi nimi tolik energie, že mi ani tolik nevadí, že se na Lake Bell nedá dívat. Geniální dialogy, úplně jsem se v nich viděla :D ()

Reklama

evanka 

všechny recenze uživatele

Oddechová romantika, která je sympatická v tom, že obě hlavní postavy jsou vlastně looseři, kteří nevědí co se sebou a se svým životem. Simon Pegg je zárukou kvality a humoru a dobře vybraná Lake Bell mu statečně sekunduje. Nechybí sladký předvídatelný happy end, který v téhle bláznivé komedii nevadí a ani neurazí. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Brilantní ukázka toho, že anglický humor stále žije a má světu co říct. Tak trochu jiná love story pro starší, cynické a pokročilé, která ale nebalancuje na hraně a celou dobu se jí daří udržet jistou míru nadsázky, uvěřitelnosti, ale zároveň nikoli jakési romantické patetičnosti - pravda, s výjimkou v podobě závěru, ale to se filmu vyčíst nedá. 85 % a víc takových filmů, prosím. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Začátek zcela bezradný, ta holka se pokouší opravdu odpudit každého. Simon Pegg tomu ale nijak zvlášť nepomáhá. Až ujetý Rory Kinnear tomu dodá drive coby bývalý spolužák, který bývalou královnu střední stále zbožňuje, ani mu nevadí, že je z ní životní ztroskotanec. Nakonec docela příjemný, ač jen průměrný film. 60% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama