Reklama

Reklama

Tajemství dračí pečeti

  • Česko VIY: Tajemství dračí pečeti (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti. (Filmbox)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (76)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $49miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $8,683,138▐ Tak od tohto som po ukážke čakal mega uber digitálnu blbynu. Nakoniec to taká katastrofa nebola, Schwarzenegger a Jackie Chan tu skôr majú len taký štek ale aj tak zapôsobia v akrobatickej bitke. Zvyšok je taký dobrodružný fantasy flák všemožného mixu, plného akčných scén, trikových lepších a horších sekvencií. Keď sa to neberiem moc vážne tak sa to dá pozrieť. /50%/ ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ani jednotka nebola bohvie čo, ale na dvojku kvôli menám Arnieho a Jackieho som sa tešil. A myslím si, že nie iba ja, preto je hodnotenie také aké je. Keď sú mena takých hercov vypísané medzi prvými, tak v tomto fantasy pokračovaní kartografa asi budu mať veľkú rolu. Opak je pravdou. Jackie a Arnie tu majú dokopy asi tak 10 - 15 minút a to je tak všetko. Veľkým plusom je, že ich pár minút je tu najlepších s celého filmu a dokonca si tu strihnú proti sebe jeden slušne natočení fight. Čo sa týka zvyšku, tak zvyšný herci ako Rutger Hauer a Charles Dance tu majú minimálnu roličku. Aj keď hlavnú rolu hraje znova Jason Flemyng aj ten tu ma ubraný priestor a delí si ho s čínskymi záporakmi a čínskou princeznou, ktorá chce svoje kráľovstvo späť. Aj keď je dvojka znova pekne farebná a tučná výpravou aj kostýmami, efekty sú znova slabé a celkovo je to taký mišung niekoľkých postav a znova ako v jednotke aj tu chýba lepšia postava, ktorá by film potiahla. Príbeh je ale celkom fajn. Aj keď Stěpčenko nieje dobrý scenárista a veľa vecí sa tu rieši za pochodu alebo len v skratke celkom dobre do plynie. A áno, nie je to ani také temné ako jednotka, nestraší sa tu a nie sú to ani príšery, no to čínske kung fu, akcie a hlavne Jackie a Arnie ma celkom bavili. 60% - 3* ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kartograf Jonathan Green (Jason Flemyng) se dostává do Moskvy a jeho cesta pokračuje dále směrem na východ... Arnie a Jackie jsou jenom takové lákadlo na plakátu, protože jejih scény se podařilo sestříhat mezi dvacátou a čtyřicátou minutou tak, aby to vypadalo, že jsou ve filmu mnohem delší dobu. Na malou chvíli se ještě objeví v samotném závěru. Pro každého z nich to bude odhadem asi lehce nad deset minut. Jason Flemyng si od posledně pohoršil a dalo by se říci, že hraje vedlejší roli. Rutger Hauer se ve filmu pouze mihne. V každém případě první film měl mnohem lepší příběh. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Z úcty k Arnoldovi a Jackiemu nedám odpad i když tahle hovadina by si ho bezesporu zasloužila. Chlapi si asi odskočili za lehkým výdělkem a Arnie v tý paruce vypadá příšerně. Pravda je, že jejich souboj spojený s vtipným špičkováním je to jediné co tu má nějakou objektivní kvalitu. Film jako takový je totálně nesourodý blábol navíc na mě působí dojmem jak kdyby byl kompletně digitální a vůbec se netočil v reálných lokacích. Takže sorry nechal jsem se na to nalákat, ale dostal jsem těžce po hubě a nakonec to půl hodiny před koncem vypnul.15% ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, jaké to je, když se vám skupinka mimořádně přitrouble kýčovitých mongoloidů snaží provést kolonoskopii oslintanými pastelkami? Já to do včerejška taky nevěděl. A musím říct, že dost to bolelo! Po zhovadilém, ale se zatnutým svěračem jakž takž snesitelném Vijovi, se Oleg Sračkomastič Stěpčenko rozhodl demonstrovat blahodárné účinky lobotomie, povýšil se i na scénáristu, z propagandisticko – finančních důvodů zainteresoval jako vždy nesmírně vytříbené čínské soudruhy a v rámci nové vlny euroasijské pandebility společně vykultivovali nyní už opravdu nebezpečný mentální COVID, způsobující ve sto procentech případů rakovinu vkusu a okamžitou mozkovou smrt. Navíc tento čínsko - ruský úplavičný rektální výtěr, přiblblá kokotistická nuda a retardovaná kungchuj omalovánka v jednom definitivně pohřbil poslední zbytky Árnyho soudnosti a důstojnosti. Ten se patrně pro macatou hrst jüanů na sklonku kariéry zaprodal k zaštěkáni si v jednom z nejdebilnějších a nejdegenerativnějších svinstev, jaké kdy zprznily celuloid (potažmo SD kartu), po kterém ihned po dotočení svých trapkoscén studem zemřel Rutger Hauer. Avšak pro blahoslavené diváky s nadbytečným chromozomem, kompulzivní touhou ožužlávat si deformovaný palec, rozmazávat si po xichtě jogurt či s nutkavou potřebou neustále freneticky masturbovat pokřivenou končetinou samozřejmě povinnost a „musíšvidět!“. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (7)

  • Akční režii na filmu dělal He Jun. (Rominator)

Reklama

Reklama