Reklama

Reklama

V hrané adaptaci animované klasiky Kráska a zvíře společnosti Disney, jež je ohromující filmovou oslavou jednoho z nejpopulárnějších příběhů vůbec, velkolepým způsobem ožívají příběh a postavy, které diváci znají a zbožňují. Kráska a zvíře popisuje pozoruhodný příběh Krásky, bystré, krásné a nezávislé mladé dívky, kterou ve svém zámku uvězní děsivé zvíře. Navzdory strachu se spřátelí se zakletým zámeckým služebnictvem a uvědomí si, že se pod obludným zvířecím zevnějškem ukrývá vlídná duše skutečného prince. (Falcon)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (675)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Dalo se to ,spíše jako pohádka pro děti, těm se to bude líbit. Jinak velký plus za sympatický francouzský svícen Lumièr a hodiny, ti byli fakt vtipní. Pak napůl homosexualní parťák od Gastona se taky povedl. Něco mi tam ale chybelo a jejich "laska" mi přišla hodně nevěrohodná a hraná, takže mě to ani nijak nedostalo, takže 3/5. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Pohádky mám ráda. Ale tohle asi pohádka nebyla. Už od začátku jsme měla spíše otázky k ději, k tomu, co se dělo, než abych si film užívala. Film mě bohužel vůbec nezasáhl, písně mě nechaly nepolíbené (a to mám muzikály snad raději než pohádky), občas byly zdlouhavé, což ostatně byl celý film. Vůbec to neutíkalo, v polovině jsem to musela stopnout, abych se na chvíli prošla internet a odpočinula si od toho. Film prostě vůbec nefungoval. Jak se v něm vůbec řešil čas? Koukala jsem na to s chlapem a to z toho byl otrávenější než já. Samé připomínky k tomu a tamtomu a přitom je dost nenáročným divákem. SPOILER Například Gastonův pád... ta byla tak o ničem, že ho klidně mohli nechat zakopnout a mělo by to stejný efekt. Pro mě dost nepovedené. Slabší 2*. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Příběh Krásky a Zvířete byl do filmu převeden už mnohokrát. Tentokrát Disney převedl kreslený film do reálu prakticky jedna ku jedné a navzdory řečenému, podařilo se vytvořit opravdu krásnou podívanou (i poslouchanou, ale to je divné slovo). Emma Watson byla půvabná Kráska a v žluté plesové róbě bych si troufla pro popis použít i slovo nádherná. Myslím, že být takováhle princezna, bude ještě dlouho pro všechny karnevaly snem každé malé holčičky.edit Včera to tu běželo dvakrát! a bylo jednoznačně řečeno:"Mám prostě ráda Krásku, víš?!" ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová fetiš, potěcha z ní pramení z ukojení diváka převedením notoricky známých obrazů do hrané a velkolepé podoby (výprava hraného filmu je paradoxně větší než kresleného - produkce byla schopna zaplnit obraz víc fyzicky, než byli animátoři schopní nakreslit). Podobné fetiše mám rád, ale na rozdíl od Superman Returns nebo Jacksonova King Konga tahle nejde od srdce, je jen naplněním objednávky, a je to vidět. V důsledku toho je těžší ji propadnout, protože bych nepodléhal spolu s tvůrci, ale jim. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Bude to asi hit a malým holkám se to bude líbit, přesto mám pocit, že by svět bez hrané verze animáku Kráska a zvíře fungoval bez problémů dál. Emma Watson je fajn, triky opulentní a výprava skvělá, ale kvůli přestřelené délce začne filmu v polovině povážlivě docházet dech a nemá moc o čem vyprávět. Jo, jsou tu známé písničky, ale půlka z nich tu je prostě jen proto, že byly v animáku. A výstupy roztomilého mluvícího nábytku přestanou být zábavné po pár minutách, a když svícny, konvice a hodiny zaberou komplet prostor před kamerou, začne to být rychle ubíjející. Velký digitální bordel. Pořád je to ale poctivá romanticko-pohádková podívaná, která vlastně nabízí přesně to, co od ní očekáváte. Popelka má sympatičtější postavy, Kniha džunglí je vtipnější i napínavější, od hrané Krásky a zvířete bych ale víc než to, co dorazilo do kina, nejspíš nikdy neočekával. Takže nakonec je asi OK. A Luke Evans je boží. ()

Galerie (392)

Zajímavosti (39)

  • Píseň „Be Our Guest“ byla v době uvedení snímku nejdražším muzikálovým číslem všech dob. Natáčení scény si vyžádalo 10 milionů amerických dolarů z celkového rozpočtu 160 milionů. (Kiisaki)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Lví král láme rekordy

Lví král láme rekordy

22.07.2019

Studio Disney má za sebou pohádkový víkend. Nejdřív se Avengers: Endgame vyhouplo před Avatara a stalo se tak oficiálně nejvýdělečnějším filmem všech dob, následně šéf Marvelu Kevin Feige oznámil… (více)

Mulan nabírá obsazení

Mulan nabírá obsazení

16.04.2018

Asi vám neuniklo, že jde do kin jedna hraná disneyovka za druhou. V posledních letech se slavil úspěch s Popelkou, Knihou džunglí nebo Kráskou a zvířetem a příští rok dostaneme Dumba, Aladina a Lvího… (více)

Reklama

Reklama