Reklama

Reklama

Transformers: Probuzení monster

  • USA Transformers: Rise of the Beasts (více)
Trailer 6

Autoboti a Decepticoni nejsou jedinými Transformery, kteří se mezi námi skrývají. V hlubinách amazonského pralesa už tisícovky let tiše přežívá druh Maximals, který si jako pozemské krytí zvolil zástupce zvířecí říše. Bohužel se v naší sluneční soustavě objevila hrozba, která je původně vyštvala z jejich domoviny – Unicron, nemilosrdný požírač všeho živého. Příběh nových Transformers se odehrává v devadesátkách, v době, kdy Optimus Prime ještě nebyl ten pravý lídr ostřílený četnými bitvami na život a na smrt. Aby dokázal po boku Maximals čelit existenční hrozbě, bude muset nejprve zkrotit své ego a respektovat vůdce „zvířecích botů“, Optima Primala. Transformers se navíc budou muset vypořádat s tím, že se o jejich existenci dozvěděli dva obyčejní smrtelníci, Noah a Elena, oba dost šílení na to, aby jim pomohli v bitvě s mnohem silnějším nepřítelem, i když na to nemají parametry. Přece jen jde o jejich planetu. (Cinemart)

(více)

Videa (12)

Trailer 6

Recenze (243)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Proste dalsi, nic novyho neprinasejici transformeri film. Opet tu mame partu kladasu, partu zaporaku a opet se pretahujou o nejakou super dulezitou vec, tentokrat nejaky teleportacni paratko. No a mezi tim se mota hlavni lidska dvojka tezce nesympatickejch pubertaku. Navic Caple fakt neni Bay, takze i kdyz to krome nudnyho uvodu vcelku slusne odsejpa, akce buhvijak zajimava nebo napinava neni, k tomu tu mame nezajimavou hudbu a jen lehce nadprumerny triky. Nebejt fajn zaverecny bitvy, asi bych sel jeste niz, ale takhle to ty 3* da, ale i tak se jedna asi o nejslabsi a urcite nejnudnejsi film serie. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

O malinko lepší než Poslední Rytíř, ale pořád dost slabé oproti prvotní trilogii. Trochu jde cítit absence Baye ( akce, vizuál, armáda, hlášky a dokonce tu chybí i uber Hot Girl, která byla dá se říci základem série. Přínos mechanických zvířat je možná jediným zajímavým prvkem tohodle dílu a celkem v pohodě akční finále, které se mi líbilo, avšak už jde hodně cítit, že jsem z toho vyrostl a je to spíš podívaná z nudy než něco, na co by se člověk mohl těšit. Nezlobil bych se kdyby to už skončilo. 5/10. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Z původní military akce se série přetransformovala v rodinný film s devadesátkovým feelingem. Oproti Bayovské sérii zde chybí efektní akce celkově film nevypadá úplně dobře ani po vizuální stránce. Na druhou stranu film nenudí a jednoduchý příběh jede neustále dopředu a je z velké stránky oproštěn od infantilního humoru a připomene osmdesátkové a devadesátkové dobrodružné filmy se sci-fi elementem. Ne vyloženě dobré ale bez problému snesitelné. 50% ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Průměr minimálně. Podle trailerů se zdálo, že půjde o hrozný odpad. No ono je to téměř z mrtvých vstání jako u Rychle a zběsile. Jen není tak silné, ale pro děti je to naprosto dostačující zábava. Hlavně pro ty, kteří nechtějí čisté animáky jako Kocour v Botách či Super-Maria, tak tady se nabízí další popcornová zábava pro nejmladší. 6/10 ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Vezměte všechno špatné na předešlých snímcích pod taktovkou Michaela Baye, vynásobte deseti, přidejte pořádný kotel nudy a vyjde Vám Transformers: Rise of the Beasts. Bohužel, této prokleté látce neprospěla ani změna režiséra, jelikož tady až na jednu vydařenou vysokooktanovou akční scénu v Peru nefunguje opravdu vůbec nic. Pokud tedy nechcete ztrácet čas zbytečnými filmy, tohle raději rovnou přeskočte. „Maximals, MAXIMIZE!“ ()

Galerie (74)

Zajímavosti (26)

  • Film představuje debut Apelinq, velmi neznámého Transformers charakteru, který byl vytvořen jako speciální edice hračky pro Transformers fanouškovskou konvenci BotCon v roce 2000 organizátorem události Glenem Hallitem. Postava byla také částečně inspirována samotným Hallitem a v komiksech byla zobrazena jako inženýr. Původní hračka Apelinq byla přebarvenou verzí Optimus Primala v podobě Transmetalu. V souladu s tím je i CGI model Apelinqa v tomto filmu pouze mírně upravený Optimus Primal. (mikki089)
  • Od chvíle, kdy Bumblebee získá svou novou formu jako terénní Camaro, jsou jeho kola nekonzistentní mezi jeho robotickým a vozidlovým režimem, přičemž některé záběry ukazují jeho běžná kola Camara namísto terénních. Nejvíce je to viditelné u kol na jeho ramenou. (mikki089)

Související novinky

Spojí Chris Hemsworth G.I. Joe a Transformery?

Spojí Chris Hemsworth G.I. Joe a Transformery?

31.05.2024

Sympatický rodák z Austrálie se stále vehementně snaží vymanit se ze škatulky marveláckého Thora. Nejspíš si je velmi dobře vědom toho, že ze slávy boha hromu se věčně žít nedá, proto se snaží… (více)

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Samuel L. Jackson jako prezident

Samuel L. Jackson jako prezident

07.09.2023

Akčních filmů není nikdy dost, zejména těch, ve kterých hraje Samuel L. Jackson prezidenty, kteří se musí pomocí zbraní uvnitř luxusní limuzíny bránit proti útočníkům, kteří se je snaží zabít. Přesně… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama