Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scare Campaign je populárna televízna show, v ktorej tvorcovia strašia nič netušiace obete. Ich televízny program však začína upadať, pretože na internete vznikla skupina s podobným zameraním, ktorá má milióny fanúšikov. Scare Campaign tak dostane poslednú šancu, ktorú sa režisér rozhodne využiť. Posledná epizóda má byť natočená v opustenej psychiatrickej liečebni a má pomôcť udržať túto show nažive. Plánovaný priebeh sa však mení vo chvíli, kedy sa scenár vymkne spod kontroly. Finálna epizóda Scare Campaign bude naozaj hororom, na ktorý nikto nikdy nezabudne. (Marceloo)

(více)

Recenze (58)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V maximálním hodnocení mi poněkud brání nešikovně překombinovaný scénář - obě dvě části zápletky, tedy s Emmou&Rohanem i s Abby, jsou hodně průhledné. A nepovedl se moc ani konec, respektive já bych si ho představoval úplně jinak, přímočařeji, a ne jako ironizující a lehce moralizující satiru. Ovšem první polovina filmu je brutálně zábavná, přesně můj šálek komedie. Jen kdyby tak tvůrci v tom samém duchu pokračovali až do finále. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem paráda - konečně něco v non-mainstreamových nízkorozpočtových hororech, co stojí vážně za zmínku. Partička tvůrců zvrhlého seriálu, vydělávajícího na strašení nic netušících lidí dostane v rámci pokusu o zmrtvýchvstání poslední šanci, kterak zvednout akcie a sledovanost svého bubu seroše. Ovšem nikdo z nich netuší, že se sami stanou oběťmi a pouze na oko následující lidská vybíjená vážně nebude..................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

" Scare Campaign " má sympatickou stopáž a k tomu ještě docela svižný tempo, takže tu není moc prostoru pro nudu. Povedený jsou v tomhle kousku samozdřejmě i masky a našlo by se i pár solidních gore scén. Co mi ale zkazilo celkovej dojem je to kličkovaní v podobě " nečekaných " zvratů. Ty totiž nejsou tak nečekaný a pozornýmu divákovi brzo doklapne co bude dál. Přesto si myslím, že jde o solidní, krvavej a hlavně svižnej snímek kterýmu s klidným srdcem můžu dát 3 hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Scare Campaign“ má gradující průběh, kdy postupně už se opravdu ztrácíte v tom, kdo vraždí a jestli někdo vraždí. Důvodem je především to, že triky jsou zde hodně dobré. Ve chvíli, kdy je ale vraždění skutečné, už to docela poznáte, protože ty triky jsou ještě na vyšší gore úroveň. Snímek přinese to, co slibuje, a možná vás i dovede překvapit svým průběhem. Není to tak chytré, jak by autoři chtěli, ale rozhodně to není hloupé. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Konečně slasher, který stojí za to. Už samotné ne úplně tradiční téma zaujme a sledovat, jak televizáci pracují v prostředí skryté kamery, bylo fajn. Když pak přišlo na řežbu, tak se objevilo i kvalitní gore, díky příjemné stopáži děj frčel velmi solidním tempem a fajn byly i postavy, které nepropadaly hysterickým záchvatům. Co se zvratů týče, tak ty byly neočekávané tak napůl, protože jsem si pořád nebyl jist tím, kdy začíná a končí skrytá kamera. Ale o to to bylo celé zábavnější. Cairnesové od minula zase trochu povyrostli, takže se těším na to, s čím přijdou příště. 80% ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama