Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (292)

Strike 

všechny recenze uživatele

Tento film obsahuje několik nej. Scéna v baru je rozhodně nejtrapnějším hereckým momentem Bruce Willise. V tomto filmu je nejvíce nejstupidnějších pádů a narážení do dveří v podání jednoho ,,herce" - Perryho, kterej tam nic jinýho v podstatě nedělá. Ale ze všeho nejhorší je kreace Kevina Pollacka - ten je opravdu k nevydržení. Dvě hvězdy jsou za to že to bylo tak nějak koukatelné, Willis, kromě výše jmenované scény, byl v pohodě a Amada Peet je stejně roztomilá jako v prvním díle. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Neřikám, že mě to nepobavilo, ale jak furt Matthew Perry furt do něčeho narážel nebo padal, tak to pak už přestalo být vtipný. V podstatě snižuju hodnocení jenom kvůli tomu. Tvrdo-měkkymu Willisovi humor taky docela sedí, což bylo jasný už od dob Moonlightingu. A jinak to neni zas takovej pruser, že by se to nevyrovnalo jedničce. Lászlo Gogolak v podání Kevina Pollaka byl k nepoznání a docela vtipnej... až na to mlácení syna ksichta kobylího. Nad mou prostřelenou hlavou vládne spíš spokojenost. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka už tak dobrá nebyla. To se ale dalo očekávat. Jimmy Tudeski vydržel „být mrtvý“ jen čtyři roky a místo aby si užíval se svou novou ženskou v Ráji, musí ho zase začít otravovat smolař zubař Oz a jeho bývalka je v nepěkném průseru. Naštěstí ještě pořád nevyšel ze cviku, takže se mají mafiáni na co těšit. Nasrat Tulipána se totiž nevyplácí a díky tomu že má po ruce horlivého smolaře dočkají se diváci i několika vtipných situací a samozřejmě opět nebude chybět ani trocha humorných hlášek…40% ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Naprosto bez šťávy. Willis je možná dobrej, ale jeho postava je snad nejdivnější ze všech, co hrál. Perryho mám docela rád, ale jen malá část z toho jeho pitvoření byla fakt směšná. Záporák je strašně protivnej a ten jeho syn mě sral snad už jen tou svojí existencí. Semtam se nějakej vtip fakt povedl, ale to nic nemění na tom,že vlastně celý to působí strašně sociálně. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle se teda vůbec nepovedlo, snaží se to navázat na první díl, ale bohužel úplně stupidně, dávat Willise jako domácí puťku, která strašně ráda uklízí, pere vaří atd se možná může zdát vtipný, ale vůbec to vtipný neni, první hodinu jsem se snad ani jednou nezasmál, kčemuž výrazně pomohl i Willisův trapnej výkon a přehrávání. Asi nejvtipnější tam byl Matthew Perry a to jenom tim že se furt tvářil jak kokot a nikdy nic nevěděl a všichni ho vosrávali, ty dvě ženský tam byly taky úplně zbytečný a i když tam měly několik možností ukázat kozy tak kamera se koukala zezadu a radši ukázala Willisovu prdel, která mě teda nezajímala a co se týče nějakýho kvalitního záporáka, tak o tom sem si mohl jenom nechat zdát. Fakt nevim proč se takhle Willis stupidně zesměšňoval. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • Za 40 milionů dolarů natočený sequel během prvního víkendu (9.-11. 4. 2004) moc nevydělal a odnesl si z amerických kin jen 6,6 milionů USD. Pro Bruce Willise (Jimmy Tudeski) to byl nejhorší úvodní výdělek kariéry od propadáku Barva noci (1994), který debutoval stejnou sumou. Celkově si film odnesl z amerických kin jen něco přes 16 milionů, celosvětově pak 26,2 milionu, což při výše zmíněném rozpočtu nebylo radostné. (imro)

Reklama

Reklama