Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter Sanderson je poněkud nervní rozvedený právník, který pracuje jako daňový poradce pro velkou losangelskou firmu. Svou bývalou ženu Kate stále miluje a nechápe, proč se s ním rozešla. Stejně tak miluje své dvě děti, ale kvůli práci musí odříct výlet na Havaj, který dětem slíbil. Neuvědomuje si, že děti zklamal, ani to, že jeho práce byla důvodem, proč se mu rozpadlo manželství. Navíc má plnou hlavu večerní schůzky s atraktivní právničkou Charlene Mortonovou, se kterou se před časem seznámil přes internet. Po pečlivých přípravách však Petera čeká překvapení. U jeho dveří totiž nečeká krásná, kultivovaná a diplomovaná blondýna, ale robustní hubatá černoška, která ještě před pár dny seděla ve vězení. Žena chce, aby jí Peter pomohl s jejím případem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Po první třetině filmu jsem začal hledat jestli se opravdu jedná o komedii a není to uspávání hadů. Nakonec se však vtipné momenty začínají úsporně objevovat, nicméně v takto nevtipném filmu jsem ještě Steva Martina neviděl. Z letargie mě nakonec vytrhl "dívčí" souboj na záchodě a závěrečný negerský večírek plný hlášek. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nejhorší film Steva Martina, co jsem viděl. Nějak nechápu, co to vůbec mělo znamenat. Zřejmě nám chtěli tvůrci ukázat, jak jsou negři (pardón, afroameričani) děsně free a cool, zatimco Steve Martin je pravej opak a prostě totální blb. Ale ta skvělá afroameričanka mu ukáže, že se dá žít i jinak a všichni budou v pohodě a gangsta, nigga, brotha, yeaaah. Ovšem při sledování tý krávy Queen Latifah jsem si spíš začal řikat, že třeba takovej Ku-klux-klan neni zase tak špatný sdružení. Každopádně myslim, že tenhle film si Steve Martin rozhodně za rámeček nedá. ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

skvělá osvěžující komedie.... čekal jsem jen další amíckou přetvářku, tlačený humor a ujetý příběh... Naopak. Steva Martina komedie mám rád, ale nikdy jsem se tak neřehnil jako v tomto případě. Tak aspoň do poloviny... pak už to zase trochu klesne pod tipickou amíckou úroveň. Ale i tak super komedie. :) ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Kupodivu vcelku normální komedie. Opravdu jsem to nečekal. Podle toho, co jsem si přečetl v obsahu se od toho nedalo čekat opravdu nic. Jenže námět není zase tak suchý a tupý, jak se na první pohled zdá. Martin se přemáhá a místy jsem se dost nasmál. Je paráda, že se fim obešel bez těch nechutných, primitívních a hlavně fekálních vtípků. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Pekná komédia, Steve Martin si jednoducho drží svoj priemer. A ukázal, že patrí medzi najlepších rovnako ako Queen Larifah. Tú som si v tomto filme cenil hlavne preto, lebo dokázala predviesť nadpriemerný výkon; videl som ju už v akčných filmoch aj v romantických komédiách a stále v tom filme vyzerá dobre! Jednoducho perfektné a aj vtipy vo filme stáli za to. Keď berieme do úvahy, že tento film nemá vysokú umeleckú hodnotu. Takže si to zaslúži ***. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • S rozpočtem 35 000 000 amerických dolarů se stal film hitem a překvapením. V USA si totiž vydělal neuvěřitelných 132 600 000 dolarů a v březnu 2009 byl tak zařazen na 231. místo nejúspěšnějších filmů v USA všech dob. (Borrtex)
  • Na začátku filmu, kdy Peter (Steve Martin) dostane okamžité zprávy v práci a Howie (Eugene Levy) se jde podívat na notebook, logo Apple nesvítí, což jednoznačně ukazuje na to, že je notebook vypnutý. (Borrtex)
  • Natáčelo se od 19. dubna do října 2002 v Kalifornii, konkrétně ve městech Los Angeles, Pasadena a Whittier. (BMW12)

Reklama

Reklama