Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To je zase jednou venku pořádná plískanice a Sally s Conradem se sami doma tuze nudí. V tom do domu jako smršť vpadne Kocour a začne z klobouku tahat jedno kouzlo na druhým. A když se k němu ještě připojí jeho dva kumpáni Věc Jedna a Věc Dva, rozproudí se parádní zábava, plná gagů, šílených scének a veselého dovádění. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Velice těžké najít v historii film, který by se více ztratil v zaměření na cílového diváka. A víceméně i pod názvem knižní předlohy. Pokud jste viděli určité scény v angličtině, budete vědět, o čem mluvím. Scéna s písní Lionela Richieho v pozadí shrnuje celý film. Ale možná skutečně bude nejlepší, když to zů stane pod vrstvou prachu. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Monstrózní fantasmagorie nejhrubšího formátu s prověřením divákovy psychické síly a soudržnosti mozkových pochodů. LSD simulátor na obtížnost UNREAL. Testovací film pro nastavení barevného podání vašich TV a monitorů s přednastavenou škálou: hráškovo-pistáciovo zelená / fialově borůvková / paris-hilton růžová. Film pracující s postupy a dějem jaké vás nemohou napadnout ani v případě, že jste fanoušky moderní asijské kinematografie! Shlédnutí Kocoura je opravdu jen na vlastní nebezpečí a surrealní riziko, které hrozí střízlivému realistovi je značné! Film s nejostřejšími kritikami světových periodik a mnohonásobný aspirant na cenu kýče. Občas je potřeba se filmem nechat ulítnout a Kocour je velmi excentrický úlet... ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele

Sakra, byla to blbost pro děti, ale i já jsem se chvílemi dobře bavil. Kocour má totiž kromě infantilního humoru i celkem dobré hlášky, které mnohdy zas tak úplně pro děti nejsou. Postava Kocoura svým chováním připomínala Jima Carreyho v Masce. Myerse sice nemám rád, ale tady to vlastně není on. Byla to skutečně ujetá jízda. Dvě hvězdičky za ty povedené hlášky. ()

Honzyg 

všechny recenze uživatele

Strašně praštěný film, ale upřímně jsem se u něj zasmál. Film pro malé děti, který je ale zároveň plný vtipů pro dospělé, které děti nemohou pochopit. Kdo se u tohoto filmu chce pobavit, ten se určitě pobaví. A uznávám, mám zaujaté hodnocení - překlad pro dabing dělala moje sestra, takže na Kocoura nedám dopustit. ()

CaptainNor odpad!

všechny recenze uživatele

Vynaložil jsem hodně fantazie a energie vžít se do pocitů a mentality dnešní dětské generace a došel jsem k závěru, že na to zřejmě vydrží civět, i když jim z toho musí jít hlava kolem. Hodnocení některých uživatelů zvučných jmen svědčí o jejich věku a tím mi vyvstává jiný problém. Totiž jak stihli shlédnout a ohodnotit tisíce filmů??... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Z Dakoty Fanning a Abigail Breslin se během natáčení staly dobré kamarádky. (zajda404)
  • Během natáčení byly ukradeny tyto předměty: 2,5 metrů velké brýle; 1,2 m, 1,8 m a 2,4 m velká kovadlina, 1,2 m velký klíč a 2,1 m velký golfový míček, který vážil víc než 90 kg. Tyto předměty dosahovaly hodnoty 55 000 $. Později byly nalezeny v nákupním středisku přesprejovány grafity. (HappySmile)

Související novinky

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

20.05.2007

Kdyby Mike Myers (ten komik, ne ten psychopat v bílé masce! ;-) tu a tam neposkytoval hlas tlustému zelenému ogrovi, svět by už pomalu zapomněl, že někdo takový kdysi svými filmy vydělával stovky… (více)

Reklama

Reklama