Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V undergroundovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

D.I.G 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi, že to neni story o obyčajných chudobných chlapcoch, majúcich diery v ponožkách aj napriek vlastníctvu ultra výkonných strojov, pretože takýto šport je doménou úspešných gangstrov ( teda aspoň u neg....našich čiernych bratov ).Ono to vlastne ani tak o závodení nieje, ale Fishburne je fajn aj keby jazdil na morských koníkoch. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Reggie Rock Bythewood se snaží dát filmu pořádné tempo seč jen to jde, ale celé dílo se mu bezmocně láme pod rukama. Hudební složka je nevýrazná a rovněž snímání je unylé. To co lze ještě akceptovat u klidových fází však naprosto selhává u závodů, kterým tempo prostě chybí. Jsou nudné a bez špetky invence. I z jízdy na rovince se dá vytěžit mnohem více... Motorkáře tedy rozhodně neházet do jednoho pytle s Rychle a zběsile, neboť to je úplně jiná liga. ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Gangsta-Niggah-bikerz podívaná, která je i přes extra vysokou hladinu adrenalinu a samá černošská herecká esa (Fishburne, Hounsou, Jones, Hardison) až překvapivě nudná a statická. Nevím přesně zda-li to je neschopným rejžou, spícím kameramanem, neinvenčním scénáristou či epileptickým střihačem (možná že od každého trochu), každopádně výsledek je (slušně řečeno) špatný a z daného tématu se dalo vytřískat mnohonásobně víc (typickým příkladem budiž povedené Rychle a zběsile)... Milovníci silničních mašin, nechť si 2-4 * přidají! ()

cachanell 

všechny recenze uživatele

Ukázka jízdních schopností velkých motorech a mimoděk nějaký ten příběh. Ale dojemný, velký šef motorkářů zjistí, že ten klučík, který mu šlape na paty , je jeho syn. Jak jinak samozřejmě. Vzájemný souboj ukáže ... Jak říkám doják - vyhraje mladý díky uvědomění si svého otcovství starým ... no a to je všechno. Netřeba se ani dívat na film ... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Smoke (Laurence Fishburne) jezdí ve filmu na japonské motorce Suzuki Hayabusa vyráběné v letech 1999-2000. Jedná se o nejsilnější a nejrychlejší produkční bike 20. století, který pokořil hranici 300 km/h. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama