Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (205)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Konečně něco hezkýho a roztomilého v tomhle posraným světě. Asi se na tyhle snímky budu dívat častěji. Dobrej tah byl, že zvířátka byla animovaná a zbytek normální. Tak byla zvýrazněna jejich pohádková kulisa. Jejich bundičky byly k sežrání. A navrch tam jezdí v octovkách. Také láska nechyběla, jako ve správné pohádce a rivalita mezi nápadníky… ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt hodne prijemny prekvapeni, ze se budu az takhle bavit jsem necekal. Co si budem povidat, predloha je extremne jednoducha, je to v podstate spis par stranek nez knizka textu pro deti, takze vykresat z toho nejakej zasadnejsi pribeh se fakt neda. Tvurci se nastesti o nic takovyho nepokousi a je to tak vlastne takovej mix mezi Sam doma a Fantasticky pan Lisak, kde nejde o nic jinyho, nez "bitky" mezi majitelem domu a zviratama v cele s kralikama a logicky Petrem. No a nastesti je to cely natoceny neuveritelne svizne, moderne a rozhodne se vzajemny naschvaly neomezujou jen na hrabe na zemi, takze dojde i na zasahy elektrinou a podobne. Navic ma film fakt skvelej, sviznej soundtrack, ktery nektery sceny posouva jeste o uroven vys. Animace zvirat je taky na slusny urovni a herci jsou sympataci. Ke konci, kdyz uz se schyluje k velky usmirovacce a ja se zacinal modlit, aby to tvurci totalne nezmrsili, se tomu nastesti naprosto elegantne vyhnou a mame tu tak skoro neprerusovanou, vtipnou, 90 minutovou jizdu. Takze za me maximalni spokojenost. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Buďme upřímní a objektivní, ti králíci v kabátcích jsou prostě boží. Sice je to kýč jak prase (taky v kabátku), ale i tak jsou prostě boží. Malířka Bea je milá a krásná a plně chápe dokonalost svých králičích sousedů, její lidský soused je pravý anglický gentleman, který dokonalost králíků teprve musí pochopit. A ti králíci jsou prostě boží. Nebo, jak zněl nejsofistikovanější komentář k filmu: "Hop, hop." ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr měl trailery, které moc do kina nelákaly, ale mě se celkem líbily a filmu jsem věřil. A když, se objevily velmi pozitivní ohlasy, tak nebylo o čem, a chtěl jsem to vidět v kině. A s klidným srdcem mohu přiznat, že jsem z kina odcházel dost spokojený. Králíček Petr je taková drzá pohádka pro děti, kterou si mnohem více užijí dospělí, kteří mají stále v živé paměti kreslené pohádky Looney Tunes a nebo komedii Sám doma. Režisér Will Gluck pojal film mnohem odvážněji a hravěji, než se z trailerů mohlo zdát, a tohle jsem opravdu nečekal. Gluck je hodně cynický, nemá zábrany v černém humoru, a spoustu scén tlačí až do absurdit. Ale ono to funguje, jelikož to má Gluck pevně v rukou, a moc dobře víc, co chce vyprávět. Ví, kde přidat a kde zas ubrat. Velkou oporu má v parádně obsazených hercích, kteří si své postavy naprosto užívají. Domhnall Gleeson skvělé přehrává a jeho boj se zvířaty je vtipný a opakovaný humor zde funguje, a milostné sbližování v jeho podání je zajímavé a zábavné. Rose Byrne je opět okouzlující, a krásně prodává svou postavu, radost a lásku. Film má velmi pěkné triky, díky kterým jsem si užil spoustu scén(loupež jídla, boj o dům, montáž cestování, souboj). Králíček Petr je velmi příjemná oddychovka, která mě dost sedla a těším se až jí někdy zas uvidím znovu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Absolutně a naprosto úžasný film. Strašně moc miluju oba dva díly Paddingtona a teď se k nim přidala i tahle adaptace Králíčka Petra a důvody k tomu jsou prakticky totožné. Kouzelné zpracování, úžasné postavy, kterým nejde nefandit, fantastičtí herci, nějaké ty zvraty ve scénáři, špičkový a skvěle fungující humor, parádní songy, nádherná atmosféra a prostředí a jako celek je to nesmírně krásné a kouzelné. Prostě neskutečně pohodový film, který jsem rozhodně neviděl naposledy, Jak už jsem psal u Paddingtona, přesně pro tenhle typ filmů mám slabost a i Králíček Petr mně hodil do naprosté pohody, nadšení a dětského okouzlení, které se ve mně občas probudí, když vidím krásný film. A tenhle mně těší o to víc, protože se mohl proměnit v kolosální průšvih, naštěstí se koná jenom masakr přeplněný nápady, sympatickými záporáky, úžasným humorem a velkou nadějí na druhý díl. 90%. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • Žabák chytající ryby se už dříve objevil ve filmu Píseň jihu (1946). (HTB)

Reklama

Reklama