Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

CHYBY VE FILMU - 1 - V jednu chvíli nad sebou vlak nemá vedení, ale o okamžik později už nad ním vedou kabely. 2 - Když spadnou zkumavky a kazety, očividně se mění jejich poloha na zemi. 3 - Když chce ke konci filmu armáda zničit most, mění se poloha vagónu vlaku. 4 - Všichni běhají na střeše elektrického vlaku - jde to ? ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

JCVD má prostě pořád neotřesitelné charisma a kvůli němu zde necham hvězdu, ale jinak je to amatérská, levná, nezáživná, katastrofální, odpadová sračka, kterou mistr Ross Clarkson ještě k tomu nekompromisně vymáchal v žumpě stupidní kamerou a zoomem a pak dva frajeři - Jakubowicz a Villena, kteří každou bitku prostříhaj na asi osmdesát šest způsobů a to ani nemluvim o pasivních scénách, které jsou taky nechutně střihlé. Misiorowski absolutně nezvládá režii, film má mázlej a ošklivej audiovizuál a příšerný triky. Jeden z nejhorších Van Dammových filmů. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Ufff, přežili to!!! Po jedenácti letech jsem měl tu možnost vidět tento kousek. No nevím jestli resty co u Van Damma mám, má cenu ještě dohánět, pač toto bylo dosti silný kafíčko. Nefalšovaná parodie Seagalova Přepadení temnýho území. Vlastně nechápu proč se chtěl Jean Claude na Stevena dotahovat podobným bijákem, vždyť natočil daleko lepší béčka. Tento snímek není Van Dammova chyba, on vlastně nic špatně neudělal, ale řejža Bob by se teda měl kurevsky stydět! Film má být akční thriller a měl by se tudíž tvářit i vážně, tak proč ta hudba jak do české "Troškovi" komedie? Krom naprosto směšných, laciných a stupidních triků, zde o zábavu nebylo nouze. Určitě si hodně vyhrál umělec, kterej vytvořil kolejničky pro jeho mašinku a skládal na ně vagónek po vagónku, aby jsme si je užili v plné kráse. Ježiš, to byla prdel! Van Damme na motorce a skáče ze střechy na střechu modílkům mašinek. Bože! Prostě prcina. Ale největší pecka přišla, když hlavní ze skupiny "teroristů" povídá - hledá se ta a ta a pozor... "doprovází jí muž, vysoký, tmavovlasý"... Tak tohle je teprve kurva nářez (když už řekne někdo o Van Dammovi že je vysokej, tak ať táhne opravdu už do prdele!). Do půlky filmu jsem se to snažil tlačit ke třem hvězdám, fakt snažil, fakt moc snažil, ale sorry Džej Sí, tohle nejde... Jak jsi v dokumentu říkal - "natočil jsem i spousty špatných filmů", tak Teror ve vlaku tomu vévodí! Nejhorší film JCVD!!! Půl hvězdy za JC, půl hvězdy za modely vláčků. 15% ()

koba odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete vidieť slovenských vojakov v ruských maskáčoch a kečupovo-červených baretoch? Chcete vidieť ako ich rozmláti "nenápadná zlodejka" a ukradne im biologickú zbraň? Chcete vidieť, ako ju zachráni expert Jacques Kristoff a rozstrieľa pritom polovicu Bratislavy? A chcete vidieť ako spolu prejdú cez "najstráženejšiu hranicu východného bloku" (slovensko-rakúsku)? Toto je iba úvod tohto jedinečného filmu, ktorý si nesmiete nechať ujsť! Ak by niekto mal pochybnosti, rok výroby je naozaj 2002. ()

Rudinsky odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je rovnako zlý ako herecký "koncert" fan dama v ňom...Ten chlap by mohol končiť, pretože jeho výraz zvaný "tlačím tlačím, ale nič nejde" už všetkých prestáva baviť. AKo človek je to veľký sympaťák, aj nejakú tú nohu vie vyšvihnúť, ale preboha, nech sa radšej chváli svojimi niekďajšími filmami bez ducha, kde sa len mlátil každý s každým a nech nevymšľa zápletky a nepokúša sa byť to, čo nikdy nebude... PS: Zaujímalo by ma, ako by vyzeral film kde by hral bok po boku so Stevenom Seagalom:D:D:D:D:D:D ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Jean-Claude Van Damme si v poslední kaskadérské scéně při pokusu strhnout kaskadéra dolů zlomil ruku. (ČSFD)
  • Galina Konstantinová (Laura Harring) sa narodila 16. augusta 1970 v Budapešti v Maďarsku. (ČSFD)
  • Průměrná délka záběru je 1,53 vteřiny. (Cheeker)

Reklama

Reklama