Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Tady se nedá hovořit v podstatě ani o filmu, spíše o sledu na sebe dost zvláštně navazujících scén, ve kterých nalezneme větčí či menší množství nelogičností. Céčkové vzezření snímku není ani škodu, když vezmeme v potaz, že postrádá jakékoli větší ambice. Jen zamrzí totální absence dramatického oblouku, což se nejvíce projeví ve scéně ve stylu "nevíme, co s hrdiny, tak je pošleme na průzkum okolí, ona se nějaká zápletka snad objeví". Český podtitul u DVD zní: "Scény, při kterých Vám bude tuhnout krev v žilách." Krev tuhnout bude, ale trochu jinde. Zvlášť, když jde o tak testosteronem přesycený "hororový" produkt. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč má tento film tolik procent. Podle mě je to sračka s pěkně ujetým příběhem. Navíc se všichni chovaj dost nelogicky (to je mírně řečeno). Některé holky jsou hodně dobrý, ale celkově je to hovadina, z které ji nevytáhne ani Robert "Freddy" Englund, Eli Roth, kterej se do takovýhle filmů prostě hodí a jižanský vidláci, kteří vypadaj jako jižanský vidláci. ()

Reklama

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Lewisuv original jsem ohodnotil jedinou hwezdickou, takze tomuto remaku nezbyva nez vystavit hodnoceni absolutni, protoze: scenar je jeste dementnejsi nez pred tim - obeti jsou snad jeste vypastenejsi nez mistni uchylaci, vesnicni balici zpivaji jeste falesnejs, umrti jsou nudna a atmosfera vesela jako u predcasnych voleb, produkoval to Eli Roth a na zaklade tady toho pasvilu natocil Hostel - najdeme tu mnoho paralel - zacinaje kozatyma kocenama, konce strikajici krvi. To se vazne nepovedlo... Do ceho to toho Stormarea zase uvrtali - Englund si to aspon uzil... ()

Petoss1 

všechny recenze uživatele

Takú pí*ovinu som už dávno nevidel. Len tak tak, že som to dopozeral, spotreboval som pri riadnu dávku trpezlivosti. Tupý príbeh, tupé postavy a tupé obete, ktoré si pekne v poradí prišli na jatky. Až ma z toho zub rozbolel. Výsmech žánru horor. Okrem jednej či dvoch netradičných odstránení nieje na tom nič zaujímavé. Tvorcovia Hostelu, tak čo čakať?! Aj Englunda som videl hrať lepšie ... 20% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Další z těch krásných amerických filmů oslavující život na americkém venkově. Přiznávám, že jsem se několikrát od srdce zasmál. Třeba tehdy když vyběhla z keříku ovečka a hned za ní takový ten správný vidlák, oblékající si své polostažené kalhoty. Robert Englund nezklamal a je opět správně slizký. Ženy vidlačky i ženy návštěvnice jsou dostatečně koukatelné, co se tedy vzhledu týče. Herci tam také cosi hrají. Muzikanti hrají a zpívají také hezky. A jejich texty jsou mnohdy dosti vtipné. Postavičky vraždí s úsměvem na tváři. Můj top favorit byl ten klučík, který lovil a následně věšel koťátka. Tomu jsem fandil a díky tomu jsem se docela i nasmál. Myslím, že na 2* je to zvrácené dostatečně. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)
  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)

Reklama

Reklama