Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtvrtého července se v pozdních nočních hodinách vrací domů z venkovní slavnosti Teena Maguireová (Anna Hutchisonová) s dvanáctiletou dcerou Bethie (Talitha Batemanová). Nad hlavou jim svítí měsíc a probleskují zbloudilé petardy z ohňostrojů, jejichž praskání je stále slyšet ve vzduchu. Rozhodnou se vydat zkratkou přes oblíbené a neklidné místo, které Teena často navštěvovala na střední škole. Nebyl to ovšem dobrý nápad, protože tam narazí na bandu zločinců, kteří Teenu brutálně znásilní a Bethie tomu musí s hrůzou přihlížet. Jako první dorazí na místo činu detektiv John Dromoor (Nicolas Cage), který se s Teenou krátce předtím seznámil. Je to vdovec a válečný veterán, který má osobní zájem na tom, aby bylo spravedlnosti učiněno za dost, zvláště poté, co si gang najme úlisného, protřelého právníka Jaye Kirkpatricka (Don Johnson), který je podle všeho schopen muže očistit. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

malylada 

všechny recenze uživatele

Nic převratného, originálního, taková kopírka ve stylu Přání smrti. Pomsta: Milostný příběh jde malinko jiným směrem, v mém vidění světa, méně zajímavým a méně akčním. Cage zde hraje policistu, který tak trošku náhodou zná s obětí znásilnění a zároveň se dostává k případu také dost podivně, ale budiž. Vendetu vezme do svých rukou, což je na celém filmu tou nejslabší a odbytou stránkou, která se smrskne do dvaceti minut bez nápadu. Čekal jsem, že Cage bude více trápit partičku dost nechutných hejsků a místo toho se vše odehrává kolem oběti a její dcery. Více prostoru dostává pasáž kolem soudního líčení, vztah matky s dcerou a Cage je malinko postavou navíc. Aby to nevyznělo negativně, tak film docela utíká a není nudný, ale pár banalit, nesmyslů podráží nohy a mohla být z toho nejlepší Cageovka posledních let......5/10 ()

MartyRBK 

všechny recenze uživatele

To jsem si zas naběhl. Marně jsem doufal v hodnocení 54% (u filmů s Cagem rozhodně silný nadprůměr) a místo toho jsem dostal polomrtvého Cage,který oplývá energií asi jako pacient po lobotomii.Dále opravdu skvělý a originální příběh o znásilnění dívky a následném soudním procesu.....zápletka kterou jen tak nikde neuvidíte.A hlavní hrdinka? ...no ze začátku působí velice sympaticky než se z ní ale bohuzel stane duševně narušena osoba. Prostě ve filmu není nic co by mohlo zaujmout, takže mi nezbývá než tenhle film vřele nedoporučit. Za mne 30%. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Asi mám úchylku. Sem tam vyhládávám filmy s Nicolasem Cagem a tvrdím o nich, že nejsou vůbec špatný. On má v posledních letech tak trošku problém. Točí totiž strašný béčka. Jenže ty béčka jsou vědomě béčka a jako béčka nejsou vůbec zlý. Třeba tenhle film. Co můžete čekat od filmu, kterej má tak blbej název, že i v obsahu Vám musí říct, že se vlastně jedná o milostný příběh a pomstu zároveň. A to je prosím pěkně doslovnej překlad. Nicolas tu je ale naprosto v pohodě a jelikož se pak začne mstít, tak film rozjede i docela solidní úroveň pomsty. Tudíž splní přesně to, co svým názvem nabídl. Na to, že režisér Johnny Martin má za sebou už jenom nějakou černou sračku (dle ČSFD), je tenhle kousek fakt docela fajn. A jelikož jsem si všiml že Nicolas tenhle film dokonce i produkoval, tak mám skoro až pocit, že podobné filmy točit chce a vyhledává je. Nevím jak on, ale já musím říct, že v rámci jeho ročních pětifilmů, je tenhle kousek na té lepší straně bárky, která ne a ne se potopit. ()

Rajesh_K. 

všechny recenze uživatele

Občas mám tendenci shlédnout filmografii Nicolase Cage,protože se mi pořád zamlouvá a mám ho v oblíbených, i když točí béčka, tak na něho zkrátka nedám dopustit. Absolutně nechápu název filmu. Ano, je tam Pomsta nějaká, to je v pořádku, ale Milostný příběh ani omylem, u toho jsme se musel trošku pousmát. Samotný film není opravdu špatný, ani moc nenudil, stopáž akorát, děj vyhovující..jen mohlo být více akce. Já raději když je Cage fakt drsňák, tady mu to moc nešlo vidět, ale snažil se opravdu. Snad se jednou ujme role, která bude opravdu peckovní a bude v červených číslech, za mě půl na půl. Ale příjemně se na to koukalo, zkrátka ani neurazilo ani nenadchlo:-) (60%) => 3★ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Co se Cage týče, tak nic novýho. Zase vejral jak vyoraná myš. Ale jinak mě tohle béčko plné vyčichlých tváří docela bavilo. Skupinka vidláků byla nádherně na pěst, svůj prostor tu dostal Johnsonův slizký právník a když se to tak vezme kolem a kolem, tak Cage se s tím nakonec taky sympaticky nemazal. Jo, dokázal bych si to představit jako soudní thriller s revenge vložkou a v tomhle ohledu zamrzí, že to nevzal do ruky někdo renomovanější, ale sakra točil to režisér Skeleton Mana a ve světle toho se vlastně jedná o filmový skvost. 60% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama