Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

tron 

všechny recenze uživatele

„Točím si reťazou, točím si reťazou!“ Steve Oedekerk (režisér ACE VENTURU 2: VOLANIA DIVOČINY a buddy movie NIE JE ČO STRATIŤ, kde exceloval ako nočný vrátnik s fetišom v tanci) nakrútil vymydlene a osprostene hysterickú paródiu (poctu!?!) ázijským kung-fu filmom á la Bruce Lee. Fakt, že sa na to niektorí diváci po úvodnom zmastení niekoľkých bojovníkov (prostredníctvom batoľaťa) nemôžu pozerať ešte neznamená, že to nie je presne také, aké to Steve (tiež vám pripomínal vlasatého Bena Stillera?) chcel mať. Brutálne bizarné gagy (kravka, nunčaky, Simba, „Naschvál sme ho trénovali zle, aby bola sranda.“) striedajú ešte podstatne drastickejšie dialógy („Ja som tu šéf.“ – „A komu šéfuješ? Ľuďom s veľkými bradavkami?“ ALEBO „Baby, keď dodrkocete, mám tu pre vás nejaké kopance do riti.“ ALEBO „Iú, viú, iú, viú-viú!“ – „Čože?“ ALEBO „Putoval som veľa míľ, aby som ťa našiel.“ – „A koľko míľ? Povedal by si desať miliónov míľ?“ – „No... iste nie desať miliónov.) ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

70% - Nevím, co zdejší mluvkové shledávají na českém dabingu špatného. Originální i český je namlouván jediným člověkem (Martin Sobotka alias Lister z Trpaslíka mi fakt vyrazil dech!), což mimochodem jasně dává najevo, že tento film nemá ambice být dobrý, ale být špatný - a to svým vlastním originálním stylem. Ve své špatnosti dává vzpomenout na mnoho komických žánrových klišé, která jsou u těch "pravých" filmů myšlena naprosto vážně, a celek doplňuje infantilnostmi nejhrubšího zrna. Co si budeme namlouvat: Tento film je naprosto nevhodný pro intelektuální party milovníků asijských bojových filmů. Je však zajímavým zpestřením jiných intelektuálních parties se zvýšenou koncentrací ironie, sarkasmu a lehkých drog ;o) ()

Reklama

Phobia

všechny recenze uživatele

Vážně míněné asijské kung-fu filmy pro mě bývají humorným zážitkem a osobně nevidím výraznější rozdíl mezi kultovkami s Bruslím a touhle kokotinou. Celých 10 minut jsem vydržela znechuceně sledovat rádobyvtipné gagy, kterak pseudorákosník mlátí hlavou do pěstí a nohou soupeřů, naráží do zdi, mlátí sebou o zem, létá a k dovršení festivalu impertinence byly obvyklé "akční" pištivé pazvuky korunovány dabingem obšlehnutým z nějakého hodně špatného večerníčku. Asi bych si musela picnout do žíly WC čistič, abych přišla na chuť téhle sračce. Kdybych hodnotila, s odpadem bych příliš neváhala, ale třeba jsem prostě trefila zvlášť ubohou pasáž a na zbytku by se něco pozitivního našlo... třeba to, že jsem ho neviděla! ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

V konceptu naprosto šílené, v realizaci naprosto perfektní, výsledek bohužel kdesi na půl cesty mezi geniální kultovkou a dalším počinem z řady podprůměrných a esteticky i motivově velmi problematických komedií z období přelomu milénia. Skoro si říkám, že čím víc je člověk filmově vzdělaný, tím víc si musí Smrtonosnou smrt užít, protože teprve v takovou chvíli si dovede v plném rozsahu představit, kolik práce, podotýkám, že naprosto precizně udělané, na tom filmu vlastně reálně je. A přitom taková blbost. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

1. Být více než povrchně obeznámen s parodovaným žánrem. 2. Nacházet se pod vlivem lehkých drog, či alespoň úplňku. 3. Shledávat wushu souboj člověka s hovězím dobytkem tuze legračním. 4. Být zavodněn sedmičkou libovolného destilátu nad 40 % voltáže. Pokud splníte nejméně tři ze čtyř výše uvedených podmínek a neodradí vás hned úvodní intro s Brucem Leem v prochcaných plenkách, co rád válí sudy po kamenitém svahu, můžete zhodnotit Oedekerkův kung-fu almanach zhovadilosti jako docela ucházející záležitost, včetně doprovodného zvěrstva v podobě českého one-man show dabingu. A pokud striktně dodržíte podmínku číslo 4, budete ráno navíc přeborník v kung-fu stylu Hou Quán (hádáte správně, je to styl opice).. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Původní scény jsou z filmu Tiger & Crane Fists (1976), režisér Steve Oedekerk jej sestříhal, dotočil nové scény a vytvořil originální a nesouvisející film. (Lumberjack)
  • Steve Oedekerk namluvil všechny dabované postavy kromě Whoa. (Dreadd)
  • V závěrečných titulcích běží fiktivní trailer na pokračování filmu, Kung Pow 2 ! Tongue Of Fury, který je však vytvořen z vystříhaných scén. (Lumberjack)

Reklama

Reklama