Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cody Banks je teenager, který trpí klasickými problémy svého věku, ale nejvíc ho trápí to, že neumí mluvit s dívkami, což je poněkud zvláštní, protože je tajným agentem CIA, takže by měl mít skvělé sebevědomí. Codyho vycvičila CIA na letním táboře a do teď byl pouze v záloze, ale CIA byla na jedné akci odhalena, takže musí sáhnout po agentech, které protivník neočekává. Codyho první misí bude spřátelit se s Natalií Connorsovou, která je dcerou doktora Connorse. Connors pracuje pro Brinkmana, pro kterého vyrábí nanoboty. CIA zatím neví, na co Brinkman nanoboty chce, a proto to musí Cody zjistit. Cody má největší šanci to odhalit, pokud se dostane na narozeninovou oslavu Natalie. O Codym si CIA myslí, že to s dívkami umí, ale opak je pravdou, což brzy vyjde najevo. Cody se ale přes svůj problém dostane a začne na Natalii nenápadně dělat dobrý dojem. Cody dokonce Natalii zachrání, když spadne ze žebříku ve škole. V ošetřovně se Cody konečně dočká pozvání na narozeniny, kam dorazí v krásném sportovním voze. Natalie jde okamžitě za Codym a vše je na dobré cestě, ale Cody se nyní musí soustředit na laboratoř doktora Connorse, která je jen pár pater pod narozeninovou oslavou. Cody se do laboratoře dostane a tam se mu podaří zjistit, že Brinkman má v plánu nanoboty využít na zničení raketové obrany USA. Connors s tím samozřejmě nesouhlasí, ale to Brinkmana nezajímá. Connors je unesen a Cody se musí po ukončení mise vypořádat se svými spolužáky, kteří si ho dobírají. Rvačkou se spolužáky na sebe Cody upoutá moc pozornosti a z mise je definitivně stažen. Cody má dokonce zákaz se s Natalií vídat... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Skvela a paradni capina. Chcete videt ujetej film? Tohle je to pravy !!! Vzdy se mne libil treba Sam doma a bohaty, zejmena ta zaverecna bojova mise s Macaulay Culkinem a jeho partou. Tohle je neco podobnyho, ale tak rikajic ve velkym stylu. Akce a efekty v zaverecne misi se v klidu vyrovnaji nejnovejsi Bondovce. Muzu jedine doporucit! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi hodně líbilo. Film jsem chtěl už docela dlouho vidět, a teď, když se konečně naskytla možnost, tak jsem nezaváhal. A na tuhle záležitost se dá pohlížet dvojím způsobem a hodnotit dvojím metrem. Buď to berete velmi vážně a film vám připadá jako nelogická kravina pro děti. Takoví kritici na tomto filmu mohou najít mnoho důvodů, proč ho potopit. A nebo se dá tenhle film brát tak, že prostě upustíte od hledání chyb a nelogičností, vypnete mozek a přistoupíte na tuto hru tvůrců a budete se příjemně bavit. A protože já nejsem na ČSFD registrovaný proto, abych hodnotil kritickým pohledem, ale mým soukromým pohledem diváka, tak jsem na film nazíral z toho druhého pohledu. A příjemně jsem se bavil. Tenhle film je sám o sobě velmi zajímavý, má zajímavý děj, a ač špionážní filmy nevyhledávám (např. jsem neviděl ani jeden film s Jamesem Bondem, protože tenhle typ filmů mi nic neříká a neskutečně bych se u toho nudil), tak tenhle se mi enormně líbil. Mé nadšení je asi stejné jako u filmu Škola superhrdinů, kde jsem dal maximální hodnocení. Tady to sice na maximální hodnocení nevidím, ale film vnímám jako nadprůměrnou záležitost, kterou stojí za to vidět. Frankie Muniz v hlavní roli exceluje a po seriálu Malcolm v nesnázích, kde si střihl hlavní roli, opět ukazuje, že je v něm určitý potenciál. Prostě já byl spokojený a od filmu jsem dostal přesně to, co jsem očekával, takže je to za čtyři hvězdičky. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Proč vidět tento film? Třeba protože jste dítě a toužíte po tom stát se tajným agentem. Nebo třeba chcete jen vidět jak nějaký malý spratek nakope prdel samotnému Imhotepovi z Mumie. No popravdě mě napadá mnohem více důvodů proč film nevidět. Jednu hvězdičku dám za nádhernou Angie Harmon a roztomilou Hilary Duff. Ty ženské jsou v podstatě jediný pravý důvod proč film protrpět. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Film pro děcka. Hilary Duff je sice pěkná, ale já mám vkus úplně jinde, Keith David výběrem filmu šlápnul úplně jinam než chtěl, že by placení nájmu?? Srovnávat se Spy Kids nebudu, neboť jsem je neviděl. Já prostě takový druh filmu nevyhledávám, Na Codyho jsem se podíval, neboť v tv nebylo nic jiného, což je mi líto. Takhle mě televize zbytečně připravila o hodinu a půl mého života. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně naivní záležitost. Cody Banks rádoby mladý James Bond se po celou dobu tváří jako dement z pomocné školy. Hilary Duff sice hraje i vypadá hezky ovšem na Codyho je příliž stará a dělá z něj rozpolcenou osobnost na rozhranní kluk/muž. Ze začáku film ubíhal svižně, ovšem konec byl tak stupidní, že nesnese srovnání nejen s Jamesem Bondem ale asi se Spy Kids. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Agenti z dodávky používají sluchátka Sennheiser. (mauro)

Reklama

Reklama