Reklama

Reklama

Všechno nejhorší

  • USA Happy Death Day (více)
Trailer 3

Jak by se vám líbilo uvíznout v časové smyčce, kdy byste dokolečka prožívali ten samý den? A zrovna své narozeniny? A jak by se vám líbilo, kdyby vás na jeho konci pokaždé někdo zabil? Přitom, když se vysokoškolačka Tree probudila, bylo všechno normální. Ačkoliv, otevřít oči v posteli cizího kluka, který na vás vyděšeně zírá, a vůbec nic si nepamatovat, to úplně běžné není. Jenže Tree je tak trochu zlobivá holka, která se s ničím a nikým nepáře, a podobné věci se jí stávají celkem běžně. A zítra to bude asi podobné, protože Tree má dnes narozeniny a večer se chystá trochu kalit. Plány a krční tepnu jí však přetne podivné individuum s maskou. Když se Tree probudí, není ani v nemocnici, ani na onom světě, ale ve stejné cizí posteli stejného cizího kluka. Že by to byl jen špatný sen? To sotva, zvlášť když se to, co se v něm odehrálo, až příliš podobá prožívané realitě, včetně ukázkově morbidní tečky. S dalším probuzením už Tree začíná být jasné, že se ocitla v noční můře, která neskončí, dokud neodhalí identitu vraha s maskou. A tak se stává vyšetřovatelkou vlastní vraždy, která má oproti vrahovi jednu velkou výhodu – ví, co se stane v každé další minutě, a může se na to připravit. Ke své smůle si však svým dosavadním chováním zadělala na pěknou řádku nepřátel a pod maskou zabijáka se může skrývat kterýkoliv z nich. Tree si navíc nikdy nemůže být jistá tím, že i tu příští smrt dokáže přežít. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (455)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DNES JE PRVNÍ DEN ZBYTKU TVÉHO ŽIVOTA...“… /// Tak jo. Končit každej svůj den vraždou (jakože umřít) je vyzkoušenej fajnovej nápad. Nejdřív jsem měl strach, aby to nebyla nuda, ale naštěstí si to Tree začala užívat – a navíc je to taková blondýna… Hororová kopie (skoro vole…) těch dvou filmů, je nakonec víc romantičtější než strašidelnější a možná i proto jsem se celkem fajn bavil. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ke štěstí mi stačí zítřek. 2.) Jsem hrozná kráva. 3.) Thx za titule „Sarinka.luc“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4,8miliónaTržby USA $55,683,845Tržby Celosvetovo $125,479,266Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,314,381Tržby za predaj DVD v USA $1,829,039║ Úvod mierne rozpačitý a vďaka herečke v hlavnej úlohe aj otravný ale asi po pol hodinke sa to začne konečne lepšie formovať a v celku aj využívať načrtnutý potenciál. Slušne to zamotá hlavu z pozíciou vraha. Postupne tipujete spolu s obeťou, kto by to mohol byť. Lakačky fajn, občasná dejová hravosť, nápaditosť pri hľadaní možnej presmyčky z resetovania dňa tam padnú na úrodnú pôdu. Záver je možno trošku prekombinovaný ale ešte ako tak v znesiteľnej norme. U mňa v celku prekvapenie, nie je to až tak úplne tuctové. /70%/ ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Před slovíčko horor bych klidně dodal kinder horor. Krev opravdu nečekejte a napětí při kterém si ohlodáte nehty také ne. Filmík stojí na postupem času sympatické hlavní hrdince a nejvíce na pro mě oblíbeném Hromnicovém tématu. Tvůrci inspiraci nijak nepopírají. Jako příjemně utíkající jednohubka svou úlohu Happy Death Day bez problému plní. A tentokráte tu dětskou přístupnost odpouštím. 60% ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Když pominu těch pár opravdu lacinných lekaček v první čtvrtině filmu, vyklubala se z Happy Death Day nakonec docela příjemná teen komedie ve stylu Mezi námi děvčaty a Na hromnice o den více... Samozřejmě v okleštěné verzi. Příběh filmu sice obsahuje několik zbytečně stupidních míst, které šly vyřešit elegantněji, ale budiž, mozek by měl zůstat vypnut a penis ztopořen. Což ze slečny v hlavní roli nebude až tak obtížné. :) 6/10 ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to raději vydalo více směrem k hororové komedii, mohlo to třeba dopadnout líp. Je zde sice spousta scén, které jsou hodně odlehčené, převažují ale pasáže, kdy je vše bráno hrozně vážně – a právě tady naráží kosa na kámen. Napětí nefunguje a nepřítomnost krve ve slasheru je neodpustitelná. Postavy – včetně hlavní hrdinky – jsou krajně nesympatické a některé dialogové scény – zejména shledání dcery s otcem – na mě působily jako bych sledoval TV film z produkce Lifetime. Časové smyčky mám rád, škoda jen, že horor s tímto prostředkem ze sebe nedokázal vytěžit něco kreativnějšího. Ve výsledku jde jen o další spotřební horůrek pro teenagery, nic víc – hlavní je, že už se maká na pokračování. PG-13 horror movies suck! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (21)

  • Trailer obsahuje skladbu "In Da Club" od amerického rappera 50 Centa. Pre film sa ale nepodarilo nadobudnúť práva na použitie tejto skladby, z tohto dôvodu bola vytvorená iba vyzváňacia kompozícia. (WalterIK7)

Související novinky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

31.08.2019

Čas od času se začne chystat film, který má tak bizarní námět, že jej zkrátka nelze ignorovat. Zatím nepojmenovaný snímek od studia Blumhouse je přesně tím případem. Film bude vyprávět příběh… (více)

Reklama

Reklama