Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného, ovšem neskutečně příjemný a originální kousek v rámci žánru. Člověk musí trochu vypnout kritické myšlení a přestože to vlastně onou romantickou komedií je, tak způsob jakým se to vysmívá všem klišé toho žánru je neskutečně milý. Samozřejmě to táhne Rebel Wilson, která ale utáhne i mnohem horší filmy a tohle je fakt příjemná komedie se skvělým vedlejším obsazením. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Dostala jsem přesně to, co jsem chtěla. Odreagovačku po práci a k tomu jsem se skvěle pobavila. Námět je sice podobný jako ve filmu "Jsem božská", ale má jiné zpracování. Rebel Wilson se hlavní role zhostila skvěle. Bohužel tohle se nedá říct o Liamu Hemswothovi, který tam byl fakt jen na "okrasu". Adam Devine ten je už v komediích jako ryba ve vodě. Myšlenka filmu "mít rád sám sebe" je skvělá a ztotožňuji se s ní. I když snímek jako celek působí kýčovitě, účel splnil. Doporučuji. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Potřebovala jsem oddechovou komedii, u které se pobavím a nemusím u toho přemýšlet. Tohle je přesně ono. Vzhledem k tomu, že nejsem žádný hubeňour, tak jsem ráda za herečky jako je Rebel Wilson, která ukazuje, že i holka krev a mlíko může mít svůj vlastní romantický příběh. Je to jednoduchý příběh, který jsme viděli už několikrát, ale námět je zajímavý a originální za což dávám palec nahoru. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson ještě s nadváhou a říkám si, kolik lidí to dokáže prodat jako bonus? Moc ne, ona je neskutečná a tahle komedie mi sedla do okamžiku. Stejně jak Natalie nemám ráda přeslazený romantický komedie s tunou profláknutých klišé, které si tenhle film podává na lopatě. A taky mě baví, jak Rebel tančí a vůbec se toho nebojí :). ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Velmi slaba komedia, chybal mi humor a na romanticky film to bolo cele (aspon pre mna) neromanticke. Navyse mi boli nesympaticke hlavne aj vedlajsie postavy, mnoho prehnanych grimas pre nic. Kto si tento film nepozrie, o nic nepride a kto si ho pozrie, nic neziska. Urcite sa nejedna o jednu z tych klasickych super romantickych komedii, ku ktorym sa da stale vratit. Toto je lahko zabudnutelny, priam zbytocny film. Zaujal ma popis filmu, ze hlavna hrdinka sa ocitne v romantickej komedii, tak som bola zvedava, co to bude. Ani herecke vykony sa mi nezdali dost presvedcive. Ako milovnicka rom-com davam vsak len 30%. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Během testovacích promítání se herečka a producentka Rebel Wilson v přestrojení vydala mezi publikum. (hansel97)
  • Herci měli jen čtyři hodiny před natáčením na trénink tanečních kreací. (Grimaldi)
  • Film se natáčel převážně v New Yorku. (Grimaldi)

Reklama

Reklama