Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Co se stane, když se vedení poklidného městečka Bezdružice chopí místní rodák a reklamní mág Karel Gottwald? Pomohou mu jeho věrní – policista, kněz, ředitelka školy, lékař a hostinský? Potopí je zhrzená exstarostka? Nový komediální seriál je zasazen do malebného městečka, které si až doposud žilo klidným životem. Do míru a jakéhosi bezvětří vstupují prosté volby starosty. Ale zatímco všichni obyvatelé očekávali, že na městském úřadu se žádných změn nedočkají a vše půjde v poklidu dále, obec je náhle zaplavena plakáty a billboardy, které hlásají „Vlastní družice pro Bezdružice a satelit do každé rodiny. To vám slibuje Karel Gottwald". Právě lákavá nabídka nakonec vynese navrátivšího rodáka Bezdružic, Karla Gottwalda, do čela městského úřadu. A zde začíná celý příběh... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (135)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Barrandovský pokus o vlastní seriál ve stylu Kameňáku. Natočené je to na koleně s minimálními náklady někým, kdo základy řemesla nikdy neviděl ani z rychlíku. Přesto se podařilo sehnat alespoň tým profesionálních herců, kteří se zapřeli a ty jednotlivé vtipy dokázali alespoň uvést v život. Není to moc, ale Barrandov je schopný většího průseru. ()

Jard odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál ako taký som neočakával nejako extra zaujímavý, keďže to vyrobila TV Barrandov, ale dosť ma poburila tá amatérska práca s kamerou. Dokonca ani amatér by to tak nenakrútil. Nestabilita kamery a nezmyselné zoomovanie a odzoomovanie každú chvíľu, to je len slabý odvar amatérskej práce pri výrobe. 5% ()

Reklama

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Je uplne jedno, zda se na tento vytvor divate strizlivi nebo pod vlivem, vysledek je stejny. I pokud to tvurci nemysleli vazne, tak je to neomlouva a tezko tento serial k necemu prirovnat. Kamera amaterska, herci zoufali, scenar primitivni a humor vareny z vody. Tohle z odpadu nevytahnou ani vnady Alice Bendove, na kterou jedinou se da alespon divat:-). ()

xray0045 odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem četl komentáře, nevěřil jsem a musel jsem to vidě. Dal jsem si jeden díl a bylo to o jeden víc než snesu. Hned jsem si vzpomněl na Stopařova průvodce po galaxii ...čtyři posluchači zemřeli na vnitřní krvácení a předseda Středogalaktické komise pro mrzačení umění přežil jen díky tomu, že si uhryzl jednu nohu. To přešně vyjadřuje moje pocity. Scenář, režie, kamera, zvuk a herci hrozný. Ten zbytek docela ujde. ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele

A to jako fakt, nebo si děláte z lidí totální prdel ? Výkvět zkrachovalejch herců na jednom místě. Škoda, že je u nás zrušenej trest smrti, stačilo by pustit odsouzenýmu deset minut téhle čurákoviny a byl by tuhej. Možná pět... Obdivuju někoho, kdo na to kouká, to se radši podívám na striptýz kofoly Věry Bílé, z toho se aspoň pobleju a vyčistím si žaludek. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Styl kamery byl záměrný. Měl za úkol udržet mladé lidi u obrazovky, což se povedlo. Starší publikum ale styl odradil. Lze si všimnout, jak se kamera při akčních scénách hýbe více a v klidných minimálně. (lexarek)
  • Seriál se natáčel ve Strančicích. (max21)

Reklama

Reklama