Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Willowdean, které její matka neřekne jinak než knedlíček, je oplácaná dcera bývalé královny krásy. Ze vzdoru se přihlásí do matčiny soutěže o nejkrásnější teenagerku. Způsobí tím rozruch a revoluci v oblasti podobných klání, obzvláště poté, co se jejím příkladem začnou řídit i další dívky. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že se mi to bude až tak moc líbit, ale jsem unesená. Je to skvělá hudební komedie, která vás rozesměje a dojme. Hlavní hrdinka je sympatická již od začátku a soucítíte s jejími pocity a problémy. Jedná se spíše o ženský film, který není nijak originální, jelikož se věnuje ideálu krásy, ale herecky je to skvěle zahrané a to je největší kvalita tohoto snímku. Písně Dolly Parton jsou jen třešničkou na dortu. Skvělý film, ke kterému se budu ráda vracet. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch snímků, který ač je oz první minuty klišovitou pohádkou o ošklivém káčátku, které zlého draka přemůže, sympatizujete s hlavním hrdinou až do závěrečných titulků. Metráček po donutsku, Jennifer Aniston je MCBP!, vnitřní krása nad tu vnější, jez do polosyta, když knedlíček tak ten co pluje proti proudu a mnoho dalších hesel v jedné pozitivní energii přinášející dramedii se šťastným koncem. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film o tom, ako mladá slečna ide proti spoločenským predpokladom. V prvom rade film je však hlavne vidieť tak, že sa tu jedná o boj s predsudkami, boj za to, aby človeka nesúdili podľa toho, ako vypadá. D. Macdonald hrá primerane a z celkového hľadiska ani jeden z hereckých výkonov nedosahuje lepšiu známku ako „slušný priemer“. Keď film pomôže ľudom s menšou sebadôverou, tak potom z určitého hľadiska svoj cieľ dosiahol. (Ale nezabudnúť na to, že celý film má až príliš „USA feeling“.) P.S. J. Aniston aj po piatej X vo skvelej forme. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Příjemný feel good film opřený hlavně o výbornou volbu soundtracku Dolly a neskutečně sympatickou řadu hereček od Danielle Macdonald přes Jennifer Aniston po Odeyu Rush, Bex Taylor Klaus i Maddie Baillio. Skvělo obsazené, hůře napsané. V rámci žánru vážně dobré, ale stejně až zbytečně moc předvídatelné a emoce ždímající. ()

Mrs.Vader 

všechny recenze uživatele

člověk by čekal, že film o teenagerské soutěži krásy bude klišoidní hovadina, ale k mému překvapení obstojně vkusný scénář a nenucená jednoduchá zábava si vyslouží tři hvězdy, možná je to i tím, že sem fakt čekala, že to bude špatné, ale za to, že tam nebyla žádná trapná scéna a za celkem dobře a nepřekomplikovávaně vymanévrovaný konec si to tu třetí zaslouží ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer Aniston, která je i producentkou filmu, rozhodla, že se ve filmu objeví známé písně od Dolly Parton. Dokonce přemluvila samotnou Dolly, aby pro film napsala nové písně. (Streeper)

Reklama

Reklama