Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

applause 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film byl pro mě oříšek, jelikož jsem napřed četla knížku, tak jsem věděla, jak bude děj probíhat a brečela uz dopředu. Něco bylo trochu jinak, ale zpracování dle knižní předlohy se mi moc líbilo. Řekla bych, že to bylo srovnatelné s prvním dílem. Určitě to chci vidět ještě několikrát. Brečela jsem až do konce titulek. Doporučuji. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nejen v porovnání s jedničkou se jedná o slabý odvárek. Mnohem hůř ale hodnotím odklon od literární předlohy, protože konec filmového Psího poslání mě zkrátka zklamal - jde o klasickej hollywoodskej konec. A taky tu chyběl jeden z hlavních motivů knihy, kdy má CJ jisté zdravotní problémy. Na nedělní odpoledne dobrý, ale jinak si radši pusťte znovu jedničku. ()

Reklama

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Jestli něco tomuhle filmu jde, tak je to ždímání emocí na maximum. Je to sice důstojné pokračování jedničky, bohužel jejích kvalit u mě nedosahuje. Máme tu totiž jenom jeden příběh o Eathnově nevlastní vnučce, který sice za srdce chytne, ale nepřišlo mi to nějak úchvatný a silný jako různorodé příběhy v předchozím díle (především ten s policistou byl TOP). Jestli někoho ale musím postavit na piedestal, je to ultra sympaťák Henry Lau, kterýmu jsem přál to nejlepší od začátku dokonce. Konec dojme o tom žádná, ale střízlivým okem je to zkrátka o parník slabší než jednička. Proto 3 hvězdy. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

První díl byl super, druhý díl začal také dobře, Bailey je u Ethana a Hannah, jenže pak ho čekají další životy a především jeho poslání být se CJ. Je to zajímavé, ale už ne tak jako první díl. Tam bylo více emocí, více zábavy a více dramatu. I když ani jedno z toho nechybí ani zde, v jedničce toho bylo více. ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Jednička psího poslání byla skvělá a tak jsem se těšil i na dvojku a ta snad byla i lepší než jednička! Film byl skvělý a úplně jsem cítil, jak se nechávám unášet příběhem. Baileymu jsem moc fandil a naopak každý neúspěch a smrt strašně mrzela. Příběh měl nakonec krásné rozuzlení a konec, který byl dotažen ještě dál než jsem čekal, tak na tom konci mi dokonce... dokonce ukápla i slza, jak to bylo úžasně dojemný... Tohle byla naprostá bomba! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama