Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vůdce revoluce v ruské Sukovii, dozví, že se jeho zrádný bratr Dimitrij (Pierce Brosnan) nachází v ochozech stadionu, na kterém právě probíhá evropské semifinále mezi týmy West Ham United a Dynamo FCC, společně se svými kumpány londýnský stadion Boleyn Ground násilně obsadí. Mezi diváky je i americký válečný veterán Mike Knox (Dave Bautista) se svou neteří Danni (Lara Peake). Když se oba do spiknutí nešťastnou náhodou zapletou, Mike musí zneškodnit Arkadije a jeho těžce vyzbrojený tým. Dokáže to dřív, než se Arkadij dostane k Dimitriji? Osud 35 000 diváků na stadionu – a mnohem většího množství lidí v Rusku – závisí jen na něm. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (112)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušné béčko s bitkami hromotĺkov z WWE a posilky. Potešila aj úloha Martyna Forda, ten chlap má chrbát a ramená ako letisko. Neskutočná figúra. Z neho by sa posral aj komixový hrdina. :) Dave je fajn herec. Síce nemá šancu sám utiahnuť celý film, ale dobre mu sekundoval Ray Stevenson, ktorý je sympatický, nech hrá akúkoľvek úlohu. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Dave Bautista žádnej velkej herec neni a úloha Pierce Brosnana nejspíš spočívala hlavně v tom, nechat otisknout svuj obličej na propagační materiály (všechny jeho výstupy maj možná čtvrt hodinky). Ale co, já se nakonec vcelku bavil - možná však i dík tomu, že jsem toho moc nečekal. Akce nebyla uplně marná, moc se s ní nešetřilo a objevilo se i pár zábavnejch momentů (nekorektní humor ohledně Khanova původu) nebo hlášek. Taky se mi líbilo, že hlavní hrdina nebyl ulpně standardní neohroženej bijec, kterej by bez jakejchkoliv problémů kosil jednoho protivníka za druhym (díky tomu mohli být bitky vcelku dlouhý). Standardní akční béčko s žánrově průměrnym (takže lehce přiblblym) scénářem a obstojnou filmařinou. Zařazuju někam do škatulky "zkouknout a zapomenout, nicméně neni třeba litovat času strávenýho projekcí". ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na nedeľňajšie popoludnie újde. No poviem vám, že tento 101. klon DIE HARD, sa mohol podariť lepšie, ale aj horšie. Drsná akcia ( plus ), je ale to jediné čo sa dá zniesť. Herci ( mínus ), ktorý naozaj mali možnosť predviesť toho trochu viac a dodať tejto zlátanine aspoň punc vyššej kvality, zostali pri zemi. Občas ide naozaj iba o nájom. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

..........celkom dobré.....klasická schéma : pre nejakú príčinu sa bývalý vojak- samozrejme elitný dostane aj s nejakým rodinným príbuzným do uzavretého priestoru napr.vhodný je štadión a náhodou sa tam dostanú i teroristi......atd...... to už film s J.C.V.D. ---  https://www.csfd.cz/film/4639-nahla-smrt/recenze/  --- bol lepší,ale i toto sa dá.... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Je fajn, když se v dnešní době čas od času objeví akčňák, který jako by přišel časem z minulosti, jen je škoda, když je to akčňák, který odkazuje na béčko, které ani v době vzniku nebylo žádným zázrakem. Film nepřipomíná Smrtonosnou past, ale film, který Smrtonosnou past napodoboval a tím byla Náhlá smrt, což byla slušná Van Dammovka, ale stěží průměrný film. Každopádně Final Score se celkem povedlo a má občas slušné nápady, nebo příjemně vypadající akci. Jako celek bohužel už tolik nefunguje a chybuje přesně tam, kde chybovali všichni napodobitelé legendární Smrtonosné pasti. Chybí zde charismatický hlavní hrdina (Bautista je všeobecně fajn, ale zde působí jako by hrál s donucením), zajímavý padouch (Ray Stevenson celou dobu jede na neutrál a spíše otravuje než děsí) a celkově zajímavý scénář, který by postavy posouval dál a diváka bavil. Final Score je spíše na 2* ale vzhledem k tomu, že bychom si v dnešní době takových filmů měli vážit, dávám hodně odřené a vydřené 3*. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme je zápas West Hamu proti fiktívnemu tímu Dynama označovaný ako posledný zápas na štadióne Boleyn Ground. V skutočnosti bol posledným zápasom West Hamu na tomto štadióne 10. mája 2016 ligový súboj proti Manchesteru United, ktorý londýnsky celok vyhral pomerom 3:2. (GTS_PUNK)
  • Natáčanie prebiehalo ešte v roku 2016 na štadióne Boleyn Ground, bývalom štadióne týmu West Ham United. Počas premiéry filmu už štadión neexistoval, pretože bol medzi rokmi 2016-2017 zdemolovaný. (Ubi123)
  • Zmíněná ruská republika „Sukovia/Sakovya“ ve skutečnosti neexistuje. V Ruské federaci je 22 republik, počítáme-li i ilegálně anektovaný Krym. (Toshio)

Reklama

Reklama