Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 2

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (178)

stration 

všechny recenze uživatele

Slušných slasherů je dnes už jako šafránu, tak tady trochu nadhodnotím. Jinak nic nového pod sluncem, geniální je ovšem celé prostředí a celá halloweenská párty, na kterou bych určitě šel. Ovšem kdyby tam nebyl ten týpek, který k některým návštěvníkům není úplně přátelský. Konec také nijak originální, ale neurazil jsem se. Dobře jsem se bavil a o to u takových filmů jde. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Ďalší veľký pokus o obrodu slávneho hororového subžánru nedopadol totálne zle, ale má to veľa slabých miest. Dej má pomerne dobrý spád, dostatočný počet hlúpych postáv, vrah je trochu retard, ale na to sme si už zvykli.... ale najviac ma asi potešilo nezvyčajné prostredie hororového, zábavného parku, ktoré niekedy desí viac ako samotný zabijak. Ten sa v podstate 80 % stopáže len potuluje hore dole po parku a "stalkuje" skupinku mladých. Keď potom konečne niekoho zamorduje, je to slabé... vraždám chýba "šťava", krvi je sakra málo, no a čo je najhoršie, chýba poriadne hororové napätie, skutočný psychický nátlak. Žiadny krvák pre dospelých nečakajte. Je to len taký detský slasher pre štredoškolákov. Na jedno pozretie OK, ale inak... 50 %!! ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Hell Fest je atrakcia, ktorá dokáže vydesiť aj toho najodvážnejšieho fanúšika strašidiel. Práve preto bojazlivá Natalie (Amy Forsyth) váha, či sa má tejto šialenosti zúčastniť, ale jej priatelia ju prehovoria a spolu sa vydajú do parku. Čaká na nich kopa zábavy, ale len do momentu, keď sa stanú terčom vražedného maniaka, ktorý sa priplietol medzi miestnych pracovníkov a vďaka svojmu kostýmu medzi nich perfektne zapadol. - Keď som včera pozeral A Christmas Horror Story, tak som si spomenul, že Amy Forsyth hrá v Hell Feste, tak som ho rovno išiel pozerať. Gregory Plotkin je podobne ako Christopher Landon človekom, ktorý sa u hororu uchytil vďaka komerčnému úspechu série Paranormal Activity, na ktorej sa podielal, ale jeho talent je výrazne nižší. Hell Fest samozrejme stavá hlavne na vizuálnej stránke, ktorá je bezchybná, ale dej mi prišiel tak plytký, že tie vizuály ostanú nakoniec tým jediným, na čom sa dá stavať. Poteší ešte aj herecké obsadenie s viacerými nádejnými hororovými menami a malá úloha Tonyho Todda, za ktorú som ale nesmierne vďačný, keďže ho aspoň trochu dostane na oči mainstreamovým divákom, ktorí nemajú potuchy o tom, čo je to Candyman alebo Night of the Living Dead. Kto má rád Halloween a s ním spojené oslavy, mal by tento horor oceniť, ale inak tu nenájdete nič, čo by sa nedalo nájsť inde a v ovela lepšej podobe. + Tony Todd + herečka z Torment, A Christmas Horror Story a Channel Zero + herečka z Scream a Riley ()

Tereszka33 

všechny recenze uživatele

Všem je jasné, že černoch/ška nikdy neumře v hororu jako první. Parta mladých lidí, která je tak nesympatická, že by bylo nejlepší, aby zařvali všichni naráz. Konec celkově nedotažený, Jason musel při pohledu na toho amatéra zaplakat. Máš se co učit, kámo! A když ono by se dalo to prostředí Hell Festu tak dobře využít. Ach jo ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, od tohoto filmu nesmíte moc čekat, jako jsem čekal já. Pokud si z traileru usmyslíte, že půjde o nabušenou hororovou pecku plnou lekaček a vrahovy promyšlené práce (jako například v SAW), tak jste na velkém omylu stejně, jako jsem byl já. Leknul jsem se stěží dvakrát, vrahovy činy byly debilní a nevysvětlitelné, u herců mi bylo absolutně jedno, jestli zemřou nebo ne a byli mi velice nesympatičtí a celkově na mě film působil tak lacině, že mě po prvních patnácti minutách přestal naprosto bavit. Nápad tak trošku "vykradli" od Halloweenu (Michael Myers) a působilo to na mě hodně puberťácky. I když do puberťáků teď (2018) ještě patřím, ani jednou jsem se nezasmál a přišel mi snímek spíše trapný, než vtipný. Takový tuctový béčko, to jo.. Pokud se chceš uvolnit a na nic nemyslet, klidně se koukni, ale vážně nečekej převrat.. :) /viděno v kině/ ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama