Reklama

Reklama

Rány

  • Velká Británie Wounds (více)
Trailer 1

VOD (1)

Will (Armie Hammer) má poklidný život, půvabnou přítelkyni (Dakota Johnson), pracuje jako barman v příměstské čtvrti v klidném baru, kde se kromě občasných šarvátek hostů toho moc neděje. Vše se ale změní ve chvíli, kdy si jeden z hostů zapomene mobil. Série následujících události podněcuje Willovu zvědavost až na hranici, kdy si není jistý sám sebou. Je vše, co vidí, jen výsledek vlastní představivosti, nebo se svět skutečně zbláznil? Atmosféra a postupné vygradování příběhu dovoluje divákovi si na stejnou otázku odpovědět sám. (notozjano)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (144)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Také mi nevadí, když není všechno vysvětleno a končí to tak nějak do ztracena, jenže tady toho nevysvětleného bylo příliš. Jednoho barmana rozhodí děsivé fotky v mobilu natolik, že mění své chování. Něco málo se dozvíme o něčem zlém, které se dostalo ven, ale spíš je to jen v jeho psychické nevyrovnanosti, asi. Jen spousta zbytečných keců a protože ani "padesátiodstínová" neukázala nic ze svých předností, lámu nad tímto filmem hůl. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Wau ... Je to jiné, neokázalé a ta psychologická ošklivost z filmu ve mě bude ještě dlouho působit. Hammer skvělý herecký výkon a je paráda sledovat jeho, jak objevuje temnou prázdnotu v sobě. Sonda do našich temných stránek. Většina lidí určitě čekala něco jiného (ale nebojte tuctový horor o vraždící aplikaci na mobilu tu bude co nevidět). Děkuji za každý "jiný" film, který se nebojí odbočit ze zajetých kolejí ... a třeba projet tunelem! Díky za Wounds!!! 9/10 ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Film u mě shodil dolů hlavně hodně nesympatickej týpek v hlavní roli, s účesem i xichtem pokladního v sámošce a ne barmana, takovej ten namachrovanej, na pohled děsně sebejistej boreček, kterej se mi ale o to víc jevil jako pozér a korunovanej trapák. Nevěrohodný bylo jeho chování po nalezení mobilu, nevěrohodný byly jeho přehnaně vystrašený reakce na fotky mrtvol, nevěrohodný bylo i jeho zabouchnutí do vylízaný barový cigošky. Prostě mizernej herec. Ani zápletka není nijak zlověstná a strašidelná jak by bývala mohla být, tedy s lepším scénářem. Tunel na obrazovce asi nikoho nevyděsí a rádoby lovecraftovská atmoška je lovecraftovská jen na venek, uvnitř je prázdná jako prd. A na konci, když aspoň doufáte v nějaký okultně hustý finále, si s váma rejža parádně vytře zadek a vzápětí titulky. ()

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Je celý děj jen alko halucinace? Celý film se točí jen kolem toho, že je někdo nalitej, a že řídit se dá taky jenom nalitej. Jsou všechny postavy ve filmu mizerný a k ničemu? Bohužel, na Netflixu je těch horrorů hodně, ale marně tam hledám něco dobrýho. Někteří tu píšou o tom, jak to bylo napínavé. Asi mám vysoké nároky, mě prostě hučící klimatizace nevyděsí. Kvůli absenci napětí jsou do filmu random přidávány úplně náhodné obrázky s patřičně vyhroceným zvukovým efektem. Pojem "nechat konec otevřený" tu taky dostává nový význam. Ale přiznávám, že mě zaujalo to, že psychicky nestabilní hrdina si vyměnil tričko až ve chvíli, kdy měl v podpaží nějakou lepru. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Filmově a nápadem chválím, neotřelé herecké tváře. Celým snímkem rezonuje temná atmoška, která vás zavede na podivnou cestu barmana do tunelu lemovaného šváby, aby vám skrze broučky nastínil cosi odporného v nás samotných. Strašná škoda v náznacích, přál jsem si být na konci šokován a zhnusen. Mysteriózní téma ran se mělo více rozvést či pustit se vší vnitřní sekrecí do očí zmrzlého diváka. 50% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film vznikl na motivy knižní předlohy od Nathana Ballingruda – „The Visible Filth“. (Scaryman)
  • V momentě, kdy přijde Will (Armie Hammer) domů, si sedne na pohovku a zapne hru na konzoli Playstation 3. Jedná se o hru „Bulletstorm“ z roku 2011 od vývojářů z People Can Fly. (sQelle)
  • Produkcia filmu začala v apríli 2018 v New Orleans. (Scraffy)

Reklama

Reklama