Reklama

Reklama

Banda - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2020, 8 h 14 min (Minutáž: 54–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Jim Beaver, Aya Cash, Jessica Hecht, Claudia Doumit, Chris Mark, Jennifer Esposito, Colby Minifie, Laz Alonso (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V intenzivnější a vypjatější druhé sezóně se Butcher, Hughie a ostatní snaží vypořádat se ztrátami z předchozí řady. Na útěku před zákonem stále bojují proti superhrdinům. Vought, společnost, která se stará o superhrdiny, mezitím profituje z paniky, kterou vyvolá hrozba super-padouchů. Objevuje se nová hrdinka, která způsobí ve společnosti rozruch a provokuje už tak labilního Homelandera. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první řada byla skvělá a i když se druhá snaží jet na stejné vlně,daří se to střídavě a wow efekt který mám spojený s jedničkou se neopakoval.Ne snad,že by tu chyběly zábavné,ujeté a vyloženě povedené momenty,ale je jich méně než sem čekal a výsledkem je "jen"povedený nadstandard.Na třetí řadu se každopádně budu i tak těšit...80% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K mému překvapení pro mě začátek druhé řady nebyl takový nářez jako loni, ovšem celkově se jedná o takový ten top notch seriál dané platformy, v tomhle případě Amazonu. Trošku mě zamrzelo, že se tentokrát neobjevil Simon Pegg, nicméně obsazení je pořád parádní, k psychopatickému Anthonymu Starovi a démonickému Karlu Urbanovi (neuvěřitelnej démon!) přibyly postavy Giancarla Esposita (který je teď snad všude a vždy perfektní) a Stormfront, jež přeoperovali na ženu (a později jsme pochopili proč a udělali to skvěle) a zprvu jsem ji nenáviděl, ale vyprofilovala se ve skvělý přínos seriálu. Osobně jsem si taky v téhle sérii nejvíce oblíbil postavu M&M (tahle scéna nejvíc!). A to má do trojky ještě přifařit Jeffrey Dean Morgan, což by byla obrovská bomba a doufám, že to vyjde. Co vám budu povídat, je to stejně šílené jako minule, rozhodně jděte do toho...9/10 ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po výborné první sérii jsem se hned vrhl na tu druhou a i když jsem byl v první osmici epizod vesměs fakt spoko, v té druhé se pocity hlavně zpočátku dost obrátily a místy jsem koukal jen ryze z důvodu, abych se prodral i k sezóně třetí a měl (prozatím) zkompletováno. Naštěstí se v druhé polovině zase pořádně sešlápnul plyn a ukázal se nezměrný budget Amazonu, díky němuž mají zdejší akční sekvence filmové rozměry. Ty pak naštěstí v posledních pár dílech doprovodí zas našlapaný děj a naláká vás se těšit na další dění. [viděno na Prime Video] ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvypjatější emocionální scény tu člověk najde vždycky uprostřed útoku či útěku, svět se zastaví, nepřátelé si dají voraz a v klídku počkají, než si to všichni vyříkají, tak o tom jsou The Boys nejvíc. Jako jo, The Boys jsou svým způsobem zábavní, myšlenku o manipulaci s davem je třeba lidem opakovat jakýmkoli způsobem, ale jinak je to pořád seriál, který si moc nepodává ruce s logikou, a tak diváka uráží třeba to, že superhrdinové a superorganizace nedokáží ani vystopovat mobilní telefon nebo že superhrdinku, která je denně v televizi, na výletě NIKDO nepozná, aniž by se jakkoli maskovala. To je jako myslet si, že se projdu po městě s Bradem Pittem a nikdo, ale vážně nikdo, se za ním neohlédne. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je nadopovaná fillerama k prasknutí a děj se nikam neposouvá. Akční scény jsou mizerný a špatně sestříhaný, a chybí jim určitá logika. Prostě ti superhrdinové nebo superpadouši ignorují své schopnosti jen pro to aby mohli nechat danou postavu žít. Mlátějí s nimi o vše možné, jen je prostě nezabijou. Nudáááááááááááááááááá. Plot armor je zde opravdu masivní a to jak se hafo postav a to nemluvím o superhrdinech - ale o civilistech, dokážou teleportovat je nehoráznost (ano ta buchta co je uvězněná za velkou zdí kde je kamer a hlídek tři tisíce a jen tak se odtamtud dostane aby našla The Boys). Neustále nám je řečeno že jsou hledaný, ale jelikož se s chutí vykecávají v parku, na lavičkách ANEBO uprostřed města, veškerej pocit nebezpečí se vytrácí. Frenchie, MM jsou zbytečný, Hughie se moc nevyvijí, Butcher se posune až v posledních dvaceti minutách... většinou totiž všichni ztrácí čas vykecáváním "moje máma, moje táta, moje minulost" anebo vydíráním a ukazováním prstem na druhý. Nudááááááááááááááááááááá. Antony Starr je jedinej důvod, proč jsem to chtěl sledovat dál, každá scéna s nim je hereckej koncert, ten týpek je úplně na jiným levelu o proti ostatním. A-train a Deep jsou zbytečný, Black Noir absolutně nevýraznej a neschopnej, nová záporačka otravná. Druhá série navíc sází jedno předvídatelný klišé za druhým a děj se posune až v posledním díle. Scénář působí levně a dost děravě. Nudáááááááááááááááááááá. To že hlavní postavy se můžou vloupat NEPOZOROVANĚ do té věže je taky solidní mazec, žádné hlídky, kamery, prostě žádnej pocit nebezpečí... ()

Galerie (158)

Zajímavosti (23)

  • Během natáčení této epizody se před kamerou opět se sešli dva herci z trilogie Pán Prstenů (od r. 2001) – Karl Urban (Billy Butcher) a John Noble (Sam Butcher). První jmenovaný hrál v Pánovi prstenů velitele Rohirů Éoméra, druhý jmenovaný gondorského správce Dénethora. (NiWi)
  • Sage Groove Psychiatric Hospital je ve skutečnosti St. Thomas Psychiatric Hospital nacházející se v kanadském Ontariu. (NiWi)
  • V 18. minutě hraje píseň „Show Star“ od dua Ashot Philipp & Galina N. Ajvazjan. Na konci epizody hraje „Dream On“ od Aerosmith. (Duoscop)

Reklama

Reklama