Reklama

Reklama

Dokud nás smrt nerozdělí

  • USA The In-Laws (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dva nastávající tchánové Steve Tobias (Michael Douglas) a Jerry Peyser (Albert Brooks) se poprvé setkávají na předsvatební oslavě svých ratolestí. Dr. Jerry Peyser má každou činnost naplánovanou tak, aby ze svého života vyloučil stres. Naproti tomu odvážný Steve Tobias pracuje jako agent CIA a jeho denní náplní je vyhýbání se kulkám, kradení tryskáčů a vyjednávání s mezinárodními pašeráky drog. Jeho životní styl příliš neprospívá vztahům s rodinnými příslušníky, ex-manželkou Judy (Candice Bergen) a synem -ženichem Markem (Ryan Reynolds). A nyní narušuje i přípravy na svatbu. Jerrymu začíná být jasné, že pečlivě naplánovaná svatba jeho dcery Melissy (Lindsay Sloane) je ohrožena. Čím více se Jerry zaplétá se Stevem, tím více nabývá na doslovnosti fráze dokud nás smrt nerozdělí. A než Jerry stačí svatbu zrušit, ocitají se jejich děti v nebezpečí a Jerry spolu se Stevem na dobrodružné cestě. Steve stojí před nejtěžším úkolem svého života. Musí zachránit svět a zároveň oženit syna.

Pod režijním vedením Andrewa Fleminga (Švédská trojka, Čarodějky) vznikla svižná akční komedie, ve které nechybí vtip ani napětí. Snímku vévodí hvězdné herecké obsazení v čele s Michaelem Douglasem (Základní instinkt, Traffic: Nadvláda gangů) a Albertem Brooksem (Cena za něžnost, Zakázané ovoce). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

Já to považuji za velkou prču a psinu. Vynikající ztřeštěná komedie, plná zvratů a hlášek. Vynikající David Suchet jako přiteplený mafián,který chce sbalit nesmělého, dobráckého hňupa doktora a dost po něm jede, kterého do malérů přivede Michael Douglas. Fakt dobrý, není co vytknout. Prima pohodová ujetost. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Od rezisera Andrew Fleminga som videl len Carodejky a Cmuchalky, toto bola zas jedna z tych tuctovych- a dost podpriemernych US komedii. Mam rad obcas US humor -taky Agent v Sukni s Lawrence-om sa mi vidi doteraz, len tu zas US styl humoru je Europe vzdialeny na 100 -ky kilometrov. A na poli komedii s tymi trojpismenkovymi organizaciami /tuna konkretne trojpismenkova CIA/ som videl uz aj lepsie filmy. 40 % ()

Reklama

D.Sleeper 

všechny recenze uživatele

Docela sranda, když k tomu přistoupíme s dostatečnou nadsázkou ;-) Je to přirozené a rozhodně jednodušší, než když se snoubenci pod vlivem "rodinných lapálií" pokouší přistoupit k oltáři ;-))) A jen tak mimochodem se vkrádá otázka: Co vše je vlastně přirozené? ;-) .... Soundtrack taktéž není marný :) ()

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná komedie se spoustou skvělých herců, vtipným scénářem a jen málo hluchými místy. Pár výhrad ale mám: 1) úvodní honička v Praze skončí dřív než začne a akční scény obecně nejsou nijak zvláštní - ale o ty tu nejde, 2) sountrack: honička za zvuků Live and let die sice vyzní vtipně, ale dramatičtější momenty by si zasloužily nějaký vynalézavý VLASTNÍ motiv, 3) herečka formátu Candice Bergenové by si zasloužila mnohem víc prostoru, než nakonec dostala. Jinak ale: pokud jste ochotní přistoupit na to, že se budete JEN dobře bavit, film si užijete. ()

MiD 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale asi patřím mezi málo jedinců, kteří tuto opravdu dost trapnou komedii ohodnotí méně než 3 *. Nejen, že scénář sám o sobě je jednoduchý (postavený na hlavu), scény jsou humorné asi jako pohřeb vašeho psa, ale naprosto mi do tohoto filmu neseděl herec Michael Douglas v roli agenta CIA. Byl jsem naprosto "fascinován" tím, že tato hollywoodská hvězda hraje v tomto naprosto céčkovém filmu. Taktéž David Sucher, který hraje homosexuálního mafiána, se v tomto filmu zrovna nevyznamenal. Kromě jedné hlášky z celého filmu ("táhnou se za náma jako smrad z přezrálého sýru") jsem ve filmu nenašel nic jiného, než naprosto ulítlého Alberta Brookse, ke kterému se role komika hodí, pár otřesných akčních scén, nudné vtipy a Michaela Douglase, který děj drží jakž takž nad hladinou... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Pracovní název filmu byl Til Death Do Us Part. (ČSFD)
  • Začátek filmu byl natáčen v ČR. (I.T.I.S)

Reklama

Reklama