Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příliš se mi do filmu nechtělo, ale jakmile jsem zjistil, že film režíruje chlap, co dělal Trestnou lavici, tak jsem filmu dal šanci a jsem překvapen, jak dobré a zábavné My Spy nakonec je. Dave Bautista sice není nejlepší herec, ale má charisma a humor mu jde skvěle ( historka o ještěrkách a jeho tanec byl super). Kristen Schaal je sice hodně nesympatická ženská, ale je to takové správné nemehlo a příliš nepřekážela. A největším tahounem celého filmu je 11 letá Chloe Coleman, která je nejen neskutečně roztomilá ( už píšu papíry k adopci), ale taky výborně hraje ( Avatar 2 nebude náhoda!!) a díky ní je film i velmi dojemný a emocionální. Líbila se mi také hudba, fajn hlášky a vlastně i romantická linie má energický náboj a finální akční půl hodinka byla správně napínavá. Je zde i pár odkazů na špionské filmy, což beru také jako plus. Já se bavil královsky a My Spy je pro mne velké překvapení. Příběh***, Akce***, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí****.8/10. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedený odlehčený akčňák, kdy sympatický Bautista sype jednu hlášku za druhou za doprovodu skvělé Chloe Coleman, která je jednoznačně nejpovedenější postava celého filmu a spolu s Bautistou se postarají o ty nejvtipnější a nejpovedenější scény. Akčních scén mohlo být na můj vkus mnohem více, oceňuji však povedený soundtrack, svižné tempo a příjemnou atmosféru. Nevadila mi ani menší romantická dějová linka, nějaké emoce se také povedlo probudit, takže jo, za mě spokojenost, bavil jsem se královsky. 6/10. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Jasné, že je to úplne nereálne, ale má to sympatické postavy, fajn hercov, niekoľko vynikajúcich komediálnych scén, viacero skvelých hlášok, najhorší filmový tanec desaťročia, psa, dvojicu rozkošných gayov (alebo nie?) a plno dobrých nápadov. Pre mňa veľmi slušná zábavná komédia. Akcie je málo, v podstate len pár minút na začiatku (kde to zachraňuje soundtrack) a pár na samom konci (akčné finále ma sklamalo, ale kašľať na to). Avšak hlavne je tu fantastický Dave Bautista, ktorý je film od filmu lepší a lepší a možno by som sa nečudoval, ak by z neho raz bol nový The Rock. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Skvělý snímek, kde se hvězdně blýsknul roztomilý medvídek zabiják Dave Bautista a sladká a čtverácká Chloe Coleman. Skvělá byla i Kristen Schaal. Ostatní spíše ušli, ale nikdo nebyl vyloženě špatný. Humor super, akce naivní, ale díky tomu, že se film nebere příliš vážně, sedla. Dokonalá hudba, vtipné hlášky a když Dave tančí, tak to je mega super vtipné. Zbyl prostor i pro emoce a trichu romantiky. Za mne není co vytknout, neb jsem se opravdu královsky bavila. 105%. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Komédie Pítra Segála mám zväčša veľmi rád. Ani tu to mu nie je inak. Dave tu pokračuje v úlohách  natvrdnutých super hrdinov ktoré mú vážne sedia. Takže Po Draxovi tu máme tento krát JJ-ja, drsňáka od CIA ktorý pri sledovaní a ochrane nekompletnej rodiny zisťuje že je aj človek a nielen bezduchá mlátička. Zábava pre celú rodinu povedzme tak 12+. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama