Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Co naplat, už to holt není ono, pokud jste viděli první díl a je vám víc než dvanáct. A to se může Antonio "Knírač" Banderas snažit jak chce. Zábava je to slušná, ve své třídě fantaskních rodinných akčňáků se drží velmi vysoko, takže ve chvílích kdy nečekáte víc než "jen" zábavu, plní dvojka Spy Kids svůj účel tak jak má. Jsem v pokušení přidělit čtvrtou hvězdu za titulkový výstup Alexy Vega, ale nakonec jsem se rozhodl, že ještě není čas na coming-out a odhalení nepřikrášlené pravdy o mém...mém...kde že jsem to byl než jsem začal blábolit nesmysly? Á, jo. To děvče má talent!!:) A je neuvěřitelné jak dokázala během toho roku, který uplynul mezi prvním a druhým dílem Spy Kids, dospět;) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

U jedničky jsem se docela dobře bavil, ale nečekal jsem, že dvojka ji ve všech ohledech strčí do kapsy. Ano, Rodriguez už se rozjel, šílené nápady svižně přebíjí ještě šílenějšími a kromě bondovek si utahuje i z vlastních filmů, Jurského parku, Indiany Jonese, MTV (Britney Lopez) a Pána prstenů. Existence závěrečných titulků je úplně zbytečná, protože to co se odehrává vedle nich bylo příliš šílené i pro vlastní film. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pokračování každopádně strašidelnější než jeho předchozí díl, no a panebože to je ještě trojka. Zase se toho zhostil ten samej režisér, hrajou v tom ti samí herci. Já to nechápu, ale to snad nemůžou myslet vážně, opravdu nemůžou. Já to tak nesnáším, že nedokážu pochopit jak tohle někoho může bavit. Není sice takových filmů podobných jako je tento, ale kdo by si dobrovolně nechával zdegenerovávat mozkové buňky sledováním filmu, tak debilního filmu. Nesnášim to. Už dříve jsem nechápal, k čemu to všecko tak důkladně funguje. Zřejmě k něčemu jo, ale já nebyl schopný to zjistit. ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo na rovnako dobrej úrovni ako 1, ako bolo spomenuté, herci už mali jednotlivé postavy v malíčku, čo sa odrazilo aj na uvoľnenejšom odohratí, potešil Steve Buscemi opäť netradične v role klaďasa (aj keď tradične trocha pošuka). Film oživila aj prítomnosť starých rodičov a vydarená Bola aj dvojica konkurenčných spykidov (E. Osment + Matt O'Leary). Ostatné notoricky známe herecké mená netreba spomínať - a premlelo sa ich tu viac ako v 1. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Jojo, snobům se to nelíbí. Je to na ně příliš málo intelektuální. Myslím že i přes mírnou trapnost, jsou tihle Rodriguezovi špiónci vynikající, mezi dětmi téměř kultovní záležitost. Spy Kids je film plný známých herců v netradičních, ale vynikajících rolích, má to chytlavý příběh, dobrou hudbu, vtipné hlášky a pár výborných komických scén. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Při vstupu výtržníka do zábavního parku můžete vidět maskota psa z loga na cereáliích v krátkometrážním Rodriguezově filmu Bedhead. (HappySmile)
  • Když se na scéně objeví Dinky Winks, můžete za ním vidět horskou dráhu. Je to Titan - nejvyšší a nejrychlejší horská dráha v celém Texasu. (HappySmile)

Reklama

Reklama