Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (688)

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

1. díl "Herci" strašný a děj vůbec žádný, ale pár vtipů docela ušlo - vrátnej, budu slibovat a Gréta. A jinak zdar hejtování z politických důvodů. Fakt kvalitní práce zdejších recenzentů, co zkouknou prvních max 40s. Kdo vydrží do času 2:30, tak si možná řekne, že občas to nějakou solidnější myšlenku má.2. díl Tak nic. Snaha byla. Bohužel jen u mě jako diváka. U tvůrců totálně vymeteno, prázdno a bez jediného náznaku humoru. Jednu hvězdičku za první díl mažu. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Stydím se, že jsem neměl dostatečnou vůli odolat volání bizáru a na první díl jsem se podíval. Na celej! Samozřejmě tedy na verzi nahranou na Youtube, abych tomu dementnímu zmrdovi ani trochu nenavýšil oficiální sledovanost TV a návštěvnost webu. A co k tomu říct ... čekal jsem guilty pleasure, ale tohle má k jakémukoli pleasure dost daleko. Není to vtipné záměrně ani omylem, je to jen křečovité, trapné, monotónní, nudné a ani to nedává smysl. A tím myslím i na úrovni jednotlivých dialogů a monologů, které dost často působí, že je Soukup improvizuje. Takhle nějak vypadaly skeče na střední škole, když jsme se spolužáky při hodině angličtiny měli improvizovaně sehrát krátkou scénku na zadané téma. Bylo to špatně zahrané, blábolivé, beze smyslu, s nervózními herci, a když to skončilo, všichni byli rádi, že to mají za sebou. A kdyby byla přítomna kamera, tak by se klepala. Jo a obavou mě naplňuje, že jsem si tak trochu připadal jako minulý týden na projekci Jokera, kdy jsem na plátně sledoval psychicky nemocnou osobu, která by se chtěla stát profesionálním bavičem, ale bohužel není ani trochu vtipná. Myslím, že jsme v této chvíli velmi blízko momentu, kdy se Jaromír Soukup nalíčí a začne terorizovat Malou Stranu. ()

Reklama

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle už ani kategorie odpad nestačí, protože ta je pro Ordinace, Modré kódy, komedie Zdeňka Trošky nebo všechny ostatní výtvory Jaromíra Soukupa. Tohle je ještě mnohem, mnohem horší, než odpad a vše výše jmenované. Nějak jsem proklikal celý díl a nevím, jestli chci dřív blejt nebo spáchat harakiri. Celý seriál začíná dliouhým monologem pana premiéra, později se v něm objeví hned dvě (!) herečky, co nejsou Jaromír Soukup a jediné pozitivní je, že Soukup nehraje sebe, ale jmenuje se Pavel Diviš. Jen mně mrzí, že tam není nahraný smích publika, protože jsem vůbec nemohl přijít na to, kde se mám smát. Ve výsledku je úplně jedno, zda Soukup "moderuje" nebo "hraje", protože v obou polohách je úplně stejně špatný a mele stejný debility. Rozdíl je jen v tom, že tady o sobě velice často mluví v množném čísle. A právě to je možná největší důkaz jeho superega. - všechny záporné hodnoty. Tentokrát to níž už OPRAVDU nejde. Dále by mně zajímalo, co si Jaromír Soukup představuje pod pojmem sitcom. Protože nejen, že to samozřejmě není com, ale ona tam chybí i jakákoliv sit. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Objektivně to není až tak nejhorší. Žádný výkřik originality to není, inspirace Ano, ministře je zjevná, herecky je to od Soukupa skutečně mizerné, ale na druhou stranu Soukup posmetá největší politické a liberální bláboly týdne a udělá si z nich prdel na jednoduchém základu nově zvoleného a klišovitě mluvícího premiéra v kontrastu s tím, co říká v kanceláři, a co říká "u Soukupa". Nijak objevná, ale potřebná a jinak v českých luzích nedostupná politická satira. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Tak budu asi za debila !! Ale to je těžká věc.. Protože tam je těžká konkurence.." Padesát bezkonkurenčních odstínů šedi Járy Soukupa.. Těžko hodnotit sitcom, když tahle neskutečná šmíra skutečně spíš připomíná soft, akoli tohle je hodně hardcore, gay porno s onanistickými monology.. Soukup očividně sjíždí piko na lyžích, protože tohle už nelze nazvat ani obsesívní exhibicí těžce psychicky nemocného muže, tohle je regulérní volání o pomoc.. Edwoodovsky povšechně zoufalé řemeslo, nad nímž se však nedá ani pousmát.. Premiér raději nemá ani titulky, a já rozhodně nemám sílu na další epizodu.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • V jedné z epizod Soukup paroduje Andreje Babiše – mluvou i vzhledem, ale stále vystupuje jako Pavel Diviš. Bez vysvětlení tak jeho postava změnila chování a vzhled. (Bernyz)
  • Seriál se do 24 hodin po svém uvedení na TV Barrandov dostal na 1. příčku žebříčku nejhorších seriálů na ČSFD, kde se mu podařilo sesadit soap operu Mladí a neklidní (od r. 1973), která si ji držela řadu let. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama