Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (229)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Miestny exot, z ktorého si celé mesto robí prdel sa snaží vyriešiť prípad miznutia ľudí vo svojom okolí. Herecké obsadenie: Sandlerovi už dochádza šťava a robí podobný humor, ktorým nás zabával v 90. rokoch. Problémom je že ako sa vyvíja technika vyvíja sa aj divák a toto jednoducho na dnešného diváka nezaúčinkuje. Celkom ma prekvapilo, že sa tomu upísal Liotta, ktorý má na podstatne lepšie filmy. Prevedenie: Salem počas Halloweenu by som teda chcel určite zažiť. Prevedenie Halloweenskej noci je výborné. Škoda prevedenia humoru. Pocity: Ako som už naznačoval podobná šialená komédia je v dnešnej dobe mimo mysu a smiať sa na nej aj keď som veľmi chcel bolo pre mňa veľmi ťažké, pretože humor bol silený a často nelogický. Nehovorím, že nutne vyhľadávam suchý anglický, inteligentný humor... ale smiať sa retardovi je pod moju a pevne verím že aj vašu úroveň. Pridaná hodnota: Bohužiaľ aj keď som veľmi chcel som ju nenašiel. 17% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Těžko nadávat, že je to hrozná blbina, když jsem hroznou blbinu čekal. Stejně jsem ale spíš zklamaný, protože film měl i tak mnohem větší potenciál a mohl být zábavnější, kdyby byl méně trapný a kdyby si Adam Sandler bůhvíproč nemyslel, že postava s vadou řeči (a mozku) bude vtipná. Králem Hubieho Halloweenu je pro mě Steve Buscemi - díky němu, díky hlavním teenagerským hrdinům a díky Maye Rudolph to aspoň za něco stálo. ()

Reklama

David.Darco odpad!

všechny recenze uživatele

Po 5 minútových rafťákoch som prehliadal Netflix a hľadal ďalej. Obchádzal som toho Sandlera tak dlho ako sa len dalo, ale keďže sme naozaj hľadali len kravinu pri ktorej môžeme zaspať a nemusíme ju dopozerať pustili sme toto... Sandler musí byť neskutočné zúfalý. Snáď najhorší film ktorý som s ním kedy videl. Našťastie som ich nevidel veľa, alebo si na to minimálne nepamätám. Po 15tich minútach som sa pozrel na priateľku, ktorú to bavilo tak moc že si pustila 5 minútové video z kapustárne a dopozerala ho celé... To bol jasný znak pre moju známku pre túto ultraidiotčinu. Nakoniec som zaspal včas. Našťastie. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Hubieho Halloween je totální kravina bez špetky soudnosti, která se tváří jako hororová komedie, ale místo toho aby byla vtipná, tak je spíš trapná a místo hororová je spíše odporná. Je však pravda, že Sandler má na svém kontě i horší kousky. Vůbec nechápu, proč se snaží zahrát typ opožděného člověka, v jeho podání to vypadá jako výsměch tomuto typu lidí a dal bych mu za to spíše po tlamě, než bych mu dával honorář. Nechápu jak tentýž herec dokáže natočit tak skvělé filmy jako Trestná lavice a Vražda na jachtě. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Keď už je zajtra ten Halloween nevydržal som, dal som si Hubieho v predstihu, síce nie v takom ako polovica užívateľov ale aj tak, katastrofa to nebola, pár slušných momentov sa našlo, aj treba pochváliť kulisy ktoré sú výborne. Samotný film je na úrovni Sandlerových starších filmov a tak je to v poriadku, mne sa to celkom páčilo. Aj skvelé herecké obsadenie a vyber skladieb na jednotku. Plus netflix ponúkol dabing. 4* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Ve filmu měl hrát herec Cameron Boyce, ale kvůli jeho tragické smrti se tak nemohlo stát. Roli dostal jeho blízký přítel a herec Karan Brar. Před závěrečnými titulky se objeví vzpomínka na Camerona Boyce. (SONY_)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama