Reklama

Reklama

Jeho dům

  • Velká Británie His House
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý pár z Jižního Súdánu chce v Anglii začít nový život. Oba je ale drtí děsivé vzpomínky na hrůzy, před kterými uprchli ze svojí válkou zpustošené země. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Když tady pročítám, zdejší "recenze" od "odborníků" tak si říkám, oni ten film buď neviděli a nebo nepochopili, bo myšlení je pro ovce a vlci nemyslí. A však já jakožto ovce, mohu říct že se mi to líbilo, byť si myslím že z toho nemuseli, nutně dělat horor. On totiž film v tomhle směru, výborně funguje jako psychologický thriller, ale i tak hororové scény, sou pěkně strašidelný a masky taky. A ona symbolika, kterou film má, je podle mně naprosto vynikající a vypovídající, o lidech jako takových. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Okorenenie tohto žánru utečeneckou tématikou je príjemným osviežením. Práve filmoví fanúšikovia by to mohli oceniť a neriešiť, či sledujeme bielych Američanov, žltých Japoncov alebo čiernych utečencov. Ale poďme k filmu... ten je viac sociálnou drámou ako hororom, napriek tomu príde na niekoľko mrazivých scén. Tempo je poslabšie, no vďaka dobrému neopozeranému hlavnému duu hercov tá hoďka a pol slušne zbehne. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Před sledováním jsem si nevšimla žánrového zařazení, takže jsem dostala něco velmi, velmi odlišného od očekávání. Je to tedy lidsko-právní horor, jako můj oblíbený Under The Shadow. Ten byl filmařsky vyzrálejší a propracovanější, ale i tak skládám His House nic než poklony, a protože je to celovečerní debut, tak o to víc. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

imigranti vole utecou a spoustu jich cestou zarve..dobry vole imigrantum priradej dum a plat a ze musi bejt vpohode..imigranti v dome ji ze zeme a demolujou dum a vidi utopeny imigranty a nakonec tam snima stastne zijou...dopici to je mrdanec .byl sem nahajpovanej .prvnich 30min mozna fajn..pak ty kretene cos to natocil... ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Klasická story rodiny, která se nastěhuje do novýho baráku, ve kterym se dějou divný věci. Následuje kněz, tajemná minulost, vymítání a blesky. Přesně tím His House neni. Na horor je tu až podivná dávka příběhový epiky, se skvělou atmosférou, dobrým soundtrackem a výbornými hereckými výkony. Dovedu si ale představit, že nechápavost a rasismus našeho národa utopí film v "hejtu". Tohle neni Amerika! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Premiéra filmu proběhla na filmovém festivalu Sundance 27. ledna 2020. (SONY_)

Reklama

Reklama