Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Sherman Klump je geniální, ale také nemotorný a obézní muž. Ve snaze získat srdce své milované kolegyně Denise vytvořil své druhé já, užvaněného samolibého elegána Buddyho, který je jeho pravým opakem. A protože se ho Buddy snaží ovládat, rozhodl se pro jeho likvidaci. Když Sherman dokončí další ze svých vynálezů, pozve Denise do restaurace, kde jeho svérázná a stejně obézní rodina oslavuje otcův odchod do důchodu. Přes veškerou snahu zamilovaný profesor nedokáže jasně vyjádřit své city, a když se o to pokusí, jeho snahu zmaří Buddy. Sherman toho má dost a chce se Buddyho zbavit jednou provždy. Mezitím v laboratoři pes Buster rozbije lahvičku a z rozlité tekutiny vysublimuje Buddy. Ten brzy zjistí, že Sherman dostal výhodnou nabídku na svůj vynález omlazovacího elixíru, chce po něm finanční podíl a také udělá vše, aby získal Denise. Jenže do tekutiny, ze které vysublimoval, spadl psí chlup, a proto má nutkání chovat se občas jako pes. A to jeho budoucí plány dost komplikuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (274)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to slabšie ako jednička, ale stále tam boli momenty, kedy som sa trocha zasmial. Niekto túto komédiu považuje za odpad, ja nie. I keď Eddieho Murphyho nemám rád a nepovažujem ho ani za dobrého herca ani za dobrého komika, v takýchto rôznych kostýmoch a maskách vyzeral a pôsobil viac komickejšie, než obvykle. Verím ale, že trojky sa nikdy nedožijeme. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem chtěl dát okamžitě odpad!, a taky si stojím za tím, že tento film je jasný odpad a jemu přiřknutá 72. příčka v nejhorších filmech (01/2012) jasně oprávněná! Už první díl se mi nelíbil, a tento je ještěod tři třídy horší. Trapný, nechutný, fekální a perverzní humor opravdu nesnáším, a tady v tomto filmu není nic jiného! Za co tedy ta *! Kolkik energie musel E. Murphy tomuto filmu věnovat. a co všechno projít a vůbec - to je obdivuhodná práce, i když ji jako divák nejsem schopen ocenit! Ale obdiv u mě má. ()

Reklama

CyriC 

všechny recenze uživatele

Vrchol nevkusu a přehlídka hlouposti v kombinaci s hyper-absurdním scénářem v podání Eddie Murphyho. Tento film je veledílem plným hlodavců, prdění a krkání. Doporučuji k lahvince Bordeaux z roku 2005. Pokud hledáte něco opravdu hloupého a stupidního, bez jakékoliv myšlenky, prvoplánově zaměřeného na nechutnost a stupiditu, tak jste našli opravdový vrchol. Tento film je tak neuvěřitelně špatný, až je naprosto dokonalý. ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

Jo smál jsem se...ale pasáží kdy u mě tenhle děj probíhal nebylo tolik abych přidal na hvězdičkách. Pan Murphy ví jak vydělávat peníze a věřím, že se američané baví...ale meze jsou meze. Možná, kdyby se ponechali scény s Klumbs family a se Sharmanem a Janet a všechno ostatní se vystřihlo, tak by to možná bylo alespoň na tři. Sheeeeermaneeee ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Prvý krát bolo celkom zábavné sledovať Murphyho v niekoľkých úlohách zamaskovaného na nepoznanie, no už dávnejšie to je len trápne, rovnako ako väčšina jeho filmov od konca 90-tych rokov minulého storočia. Čo k tomuto? Dej - o čom to vlastne malo byť? Humor - ani Sherlock Holmes v spolupráci s Poirotom by ho tu nenašli. Herci - trápne pitvorenie Murphyho, roztomilo neherecká Janet... Proste hovadina, ktorá nestojí ani za to, aby ste si ju pustili po oslave Silvestra, keď ste totálne na sračky. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Režisér Peter Segal se ve filmu objevil jako prodavač popkornu v kině. (HappySmile)
  • Kathleen Freeman, která hraje hlučnou sousedku, se objevila i v původním filmu Zamilovaný profesor z roku 1963, kde hrála Millie Lemmonovou. (HappySmile)
  • Natáčelo se od 5. října 1999 do 15. února 2000 v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama