Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

geklon 

všechny recenze uživatele

Soukup se na konci devadesátých let stal snad ještě výraznějším sračkerem, něž Troška v nulté dékádě. Avšak jeho filmy točící se kolem hereckého ansáblu z policejní trilogie, si vytvořila svou neopakovatelnou auru a poetiku, která jak tak béčkově dementní až je milá. Sypal a spol se tady vážně nesnaží hrát na něco jinýho, než na dementy, tak jak jim úkoluje scénář. Jsou rádi, že jsou rádi. Proto nemá důvod toto osoudit, či ozdobit odpadem. ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, takhle ma vypadat hezky cesky film. Skvele herecke vykony, sympaticti herci, vyborna rezie, vypointovany pribeh a jemny humor, ktery pohladi ... je nesmirna skoda, ze byl tento skvost divaky neprijmut a nezbyly tak prachy na natoceni sequelu, moc jsem se tesil - tady u nas v lecebne pro dusevne chore je totiz strasna nuda ... ()

Reklama

Cimr odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné jak tahle pitomá komedie staví na stereotypech - homosexuál musí přitepleně šišlat, mafián má ruský přízvuk, na ministerstvu jsou samí idioti... A Jaroslava Sypala v jeho převlekách nikdo nepoznal. Ale kdepak logika v Soukupových filmech... Nejhorší, co můžete při sledování filmu zažít, je když se při něm za tvůrce stydíte. ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Co se dá napsat o něčem co je divný už jen svým námětem ? Nikdy nenatočíme Bond film , v českých poměrech. Nemám tušení jestli naše malá zemička má nějaké svoje špiony a nebo tajné agenty , ale jestli vypadají takhle , tak se nedivím že máme věčně nějaký problémy. Divnej film z nesympatickýma hercema a divným vším ostatním. A nezachrání to ani celkem pěkná tvářička dívčí hrdinky - bohužel. ()

Jeržik odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom v kině. Zasmál jsem se jen jednou, zbytek je filmová rakovina posledního stádia... ukázka momentální úrovně českého filmu. P.S. Dobrá zpráva na závěr. Přátelé a soukmenovci, můžeme si blahopřát a gratulovat, právě jsme totiž narazili na úplné dno filmových výkalů a jsme v nich ponoření mnohem dál než "po uši", takže to znamená jedno-hlouběji už to nejde... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama