Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý obchodník s falšovaným značkovým textilním zbožím Marcus Ray se díky kamarádovi Tommymu Hendricksovi rozhodl přistoupit na legální podnikání. Bez vlastního přičinění se však zaplete do mezinárodního spiknutí, jehož cílem je distribuce tisícovek miniaturních bomb do celého světa, které jsou ukryté ve falešných značkových hračkách či oblečení. Marcus netuší, kdo je přítel a kdo ne... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

Vital 

všechny recenze uživatele

Ještě že Van Damma znám z jeho počátků kdy točil filmy jako Kixboxer,Dvojitý zásah nebo i Univerzální zásah,protože jaké akční scény tam hrál,to byla pastva pro oči.Žádné létání na lanech,skákání každou chvíli od bomby a nesmyslné přemety,dost mě mrzí,že v tomto snímku používal dubléry.Dneska už tyto souboje nejsou ono... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

J.C.V.D si ani tentokrát neodpustil záběry v upnutých slipech, nicméně ani v tomto případě nešlo o žádný zázrak. Zápletka samotná byla sice na oko slušná, ale scénárista měl zřejmě rád překombinovanost děje a přestože některé souboje byli opravdu vydařené, jindy úřadovala zběsile zmatená kamera – ze které se mi zvedal žaludek. Naštěstí tu měl Van Damme po boku Roba Schneidera, který nejenže ho bičoval úhořem přes prdel, ale zúčastnil se i sám několika soubojů. Lela Rochon zaujala hlavně svým výstřihem a nožkami, ale jinak jsem jí tu postavu (roli) moc nežral. Asi nejtrapnější na tom ale byli ty zelené výbuchy a nejvíc pobavil závod drožek a souboje s rusákama… ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Van Damme zkusil buddy movie a nebyl to nejlepší nápad.Geniální akční scény a i překvapivě dobrý konverzační humor dvojice Damme/Schneider,sráží dolů nepochopitelně překombinovaný děj,který nemá hlavu ani patu,Harkova roztěkaná režie a hlavně Jean definitivně dokazuje svojí životní krizi a závislost na kokainu,děsně infantilním hereckým vyjádřením,kdy už nebyl schopen drsňáka ani hrát a veškerý jeho výraz spočívá v takové nechtěné parodii sebe sama.Tomuhle období já osobně říkám Van Dammovo kokainové selhání a srazilo dolu hned několik jeho dalších filmů.Naštěstí se potom vrátil do herecké ligy,bohužel ten jeho dravý výraz nezničetlného playboe byl definitvně pryč. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Poměrně svižné tempo, chytlavé akce a přestřelky - zvlášť na samém závěru. Rob Schneider se zhostil velmi dobře své role ztřeštěného Van Dammova "parťáka". Typický Jean Claude na začátku, jak jede autem : ) Rozhodně jeden z nejlepších jeho filmů od roku 1990. Když jsem viděl poprvé tento snímek, tak mě zaujalo jeho zpracování - zcela se odpoutal od té šablony (byť vynikající) z 80. let. Najednou jsem sledoval něco úplně nového - "moderní akčňák" nebo snad "akčňák nové doby". Je to dáno tím strhujícím tempem (nebojím se tento termín použít, ale samozřejmě znám ještě více strhující), hudbou, prostředím, zápletkou a částečně komediálními scénami... ()

MATADOR odpad!

všechny recenze uživatele

Šmankote Jean-Claude. Co tohle má bejt? Tohle je tak legrační, ne-li trapné.Jean-Claude běží nějaký ubohý závod a v tom se mu rozbijou "vjetnamský boty",který mimochodem vyrábí - velmi hrozné. A nebýt toho přivalí nějaká drsná ženská a začne tam radit Jean-Claudovi ,jak se mají dělat pořádný "gatě".Nevím co na tomto snímku je tak strašně zajímavé,že někdo hodnotí * a více.Jean-Claude a jeho filmové smetiště! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V několika scénách na lodi, kdy se Marcus Ray (Jean-Claude Van Damme) klouže mezi kontejnery a také se na jeden se odrazem vymrští, lze zpozorovat pomocná lana, která jej tahají. (v.indruchova)
  • V roli inspektora Hana se měl objevit Jet Li. Na poslední chvíli ale změnil rozhodnutí a dal přednost Smrtonosné zbraňi 4 (1998). (ČSFD)

Reklama

Reklama