Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během dovolené v Hong-Kongu se paní Ma narodí dvě identická dvojčata. Z té samé nemocnice se však pokouší utéct zloděj a vezme si jedno z dvojčat jako rukojmí. V tom všem zmatku se dítě nakonec ztratí a pan a paní Maovi se vrací do New Yorku pouze s jedním dítětem. O několik let později je z Johna Ma populárn klavírista a dirigent, který neví nic o svém dvojčeti Boomerovi, který se protlouká v Hong-Kongu jako automechanik, závodník a příležitostný bodyguard. Během Johnovy cesty do Hong-Kongu, kde má koncertovat dojde k jejich záměně a tak jsou dvojčata náhle v rolích o kterých neví ani zblo. (Fary)

(více)

Recenze (83)

Sign 

všechny recenze uživatele

Tady mi to už opravdu uniká, jak někdo může tvrdit že jackie není herec a hrát neumí když tento snímek stojíne jenom na bombastickém ději a perfektních akčních scén, tak hlavně na skvělém Jackiho hraní a pojetí dvou naprosto odlišných postav, takhle dobrou akční komedii s výborním hlavním představitelem jen těžko najdete, pro mne je to takřka dokonala akční komedie s dílny Hong Kongu a Jackie tady válí a ne jenom tělem! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ve stejnou dobu, kdy se objevily čtyři velmi pevné hýžďové půlky v Double Impact, přišel s téměř totožným příběhem i křepčící Jackie Chan. Teda, je tam navíc prvek situační komedie se vší tou typickou dětinskostí. Nebýt celkem invenční choreografie a konce v Mitsubishi autodílně, asi bych se uzíval. Apropo, asi nejsem sám, kdo si představoval Tysona (Teddy Robin Kwan), jak supluje dřevěného panáka v tréninkovém kung-fu centru.. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film s Jackie Chanom. Pojem. Kto ho nepozná ( tých je málo, ale sú ), ten nepochopí. A práve preto by som nechcel začať vyučovanie týchto divákov práve týmto filmom. Zdĺhavosť, nuda, prehrávanie. A keď dôjde na akciu, tak je ( asi len na dve výnimky ) chaotická a nevýrazná. Film s Jackie Chanom. Pojem. Kto ho nepozná... ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Jackie se tentokrát více než na akci soustředil na komediální prvky a výsledek nebyl příliš přesvědčivý. Zejména první půlka filmu je celkem nuda, v druhé polovině se objeví pár dobrých scén se situační komikou (dvojčata ve vaně) a závěr navíc okoření slušná akce (třeba parádní proskočení okýnkem v autě), ve které mi ale opět místy vadila přílišná snaha o rádobykomické momenty. Jackieho humor mám sice v podstatě rád, ale více mi vyhovuje podávaný v malých dávkách jako doplněk akčních scén... ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Poměrně příjemný mix akce a humoru. Akce sice není mnoho (vlastně pořádná bitka se najde až na závěr), ale humor (sic prostý) slušně šlape, zvlášť v druhé třetine filmu. Na ty nejlepší Jackieho komediální fláky (série Project A a snad i ta Božská relikvie) to rozhodně nemá, ale pořád je to hodně slušné. Maggie Cheung bych si dal říct. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Zisky z filmu měly být použity na výstavbu budovy Hong Kong Directors' Guild, k výstavbě však nikdy nedošlo. (Rominator)
  • Americký sestřih od Dimensionu má 89 minut, hongkongský má 100 minut. (Rominator)

Reklama

Reklama