Reklama

Reklama

Spiderhead

  • USA Spiderhead (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Vězeň zavřený v supermoderní věznici začíná pátrat po tom, k čemu má vlastně sloužit droga na ovládání emocí, kterou testuje pro geniálního farmaceuta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (209)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

První polovina, byla fakt našlapaná - úvodní vtípky, skvělá hudba, sex pod vlivem drog, krásné prostředí, ve kterém se nacházelo zajímavé vězení a jedna dost solidní, napínavá scéna, která neskončí dobře. Pak to ale začalo být strašně ukecaný, zamilovaný a finále dost urychlený. Chris perfektní, celkově to nebylo úplně špatný, film mi dost rychle utekl, solidní jednohubka, ač každý asi čekal víc. (600. hodnocení) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Velice současné téma o lidské poslušnosti a našich ovladačích, ale v nekonzistentním kabátku, navíc bohužel s dost mdlým závěrem. Scénář zvolí laciné utíkací zakončení, místo toho, aby zkusil něco odvážnějšího. Přitom je to dlouhou dobou zatraceně slibné. Hemsworth si svou netradiční polohu vychutnává. Kosinsky točí líbivě, nádherný design vězení i okolní příroda, krása. Malinko naivně jsem si myslel, že bude chtít u menší produkce u Netflixu více experimentovat. ()

Reklama

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Místa zajímavá rychle splácaná jednohubka, která opravdu rychle uteče a časem o ní nebudete vědět, že něco takového vůbec bylo. Tento snímek je jako bych vzal film Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem. Tohle je Danny De Vito a Maverick je Arnold. Nevím proč chtěl Kosinksi po tak dlouhé době rovnou 2 snímky. Když si dá na čas, tak je zjevné, že toho dokáže hodně. 50% ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nedívejte se na to. Kompletní ztráta času a zbytečný film. Kosinski k sobě potřebuje někoho dalšího. On prostě není komplexní režisér.  Námět asi fajn, ale provedení meh.  Velmi mne bavil audiovizuál, proto nedávám odpadní hodnocení. Teller s Hemsworthem se snažili, ale mám pocit že někdo starší a zkušenější by tomu dal víc. A má to asi nejvíc zabitý twist, co jsme kdy viděl. Není to pekelně špatný, jenom prostě průměrný a zbytečný. 5/10 jak vyšitých ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Snaží se to být hrozně chytré, ale ve skutečnosti je do slaboučký scifi námět, který navíc není dotažen. Nebýt Kosinského vizuálu, tak bych nejspíš dal jen jednu hvězdu. Zajímalo by mě, kolik mu Netflix zaplatil, aby se po tolika dobrých filmech upsal takovýhle hlouposti. Dialogy občas jak z kouzelný školky. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Důvodem Jeffova (Miles Teller) uvěznění ve Spiderheadu je řízení pod vlivem alkoholu, které má za následek nehodu. Miles Teller často hraje postavy, které jsou účastníky nebo téměř účastníky dopravních nehod. Je to vidět v jeho předchozích filmech Krev šampiona (2016), Kouzlo přítomného okamžiku (2013) a Králičí nora (2010). V některých případech to pomáhá zmírnit nebo vysvětlit pohled na jizvy na jeho tváři, které má z autonehody ve skutečném životě. (BMW12)
  • Rogan (Nathan Jones) si číta knihu "Tenth of December" od Georga Saundersa, ktorá obsahuje krátku poviedku "Escape from Spiderhead", podľa ktorej je natočený tento snímok. (belinko)

Související novinky

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (více)

Hemsworth, Smollett a Teller v nové sci-fi

Hemsworth, Smollett a Teller v nové sci-fi

01.10.2020

Režisér Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick, Nevědomí) si vyhlédl další projekt. Podle serveru Deadline filmař nyní chystá sci-fi Spiderhead pro streamovací službu Netflix. Děj filmu je přirovnáván ke… (více)

Reklama

Reklama