Reklama

Reklama

Mikýřova úžasná pouť internetem

(pořad)

Obsahy(1)

Za časů dávných bohů, hrdinných náčelníků a králů, neklidem zmítaná země zrodila hrdinu. Byl jím Mikýř, mocná princezna, zocelená žárem bitev. Síla... vášeň... nebezpečí. Jeho odvaha změní svět. A nebo taky ne. Martin Mikyska dal vzniknout na místní poměry ojedinělému formátu, ve kterém se týden co týden věnuje tématům, které hýbou českým internetem. (MALL.TV)

(více)

Recenze (92)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

M"M"M si mě okamžitě získal svým vtipným přístupem, inteligentními názory a schopností dělat si srandu i ze sebe. Jeho Úžasná pouť internetem pak oplývá barvičkama, ultra efekty, dobrým výběrem témat a jednoduchým vysvětlováním. A chytrým vtipem! Spolu s Kovym jeden z mála YTberů/Mallérů..., na jejichž tvorbu má smysl se dívat. ()

Qer 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad má úplně všechno. Pasivní příjem, nevyužitý potenciál, sílu magnetů a především mých 100 jednotek pozornosti. Můj život bez MÚPI byl k ničemu. Býval jsem jen smutný malý chudák, který moc přemejšlel. Ale nyní jsem na doublu a brzy budu quadro, až mi rodiče zvýší kapesný. To je veliká pravda! V téhle plejádě zajímavých postav mi nejvíc dělá dobře možná trochu zapomenutý Pantáta Mikyslav. Z toho důvodu dávám pouze šest a půl hvězdiček z pěti. I když se vesmír neustále rozpíná jako ego Markuse Revolty, nabízí se do placu jednoduchá, ale velice důležitá otázka. Můžu si v klidu nakoupit?! ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Je to sice bizárek na pátou, ale přesto se jedná o jeden z v současnosti nejdůležitějších publicistických pořadů na českém internetu, který velmi zábavnou, byť poučnou formou dokáže skvěle poučit o těch nejsilnějších kauzách, které hýbou nejen tou virtuální, ale bohužel i skutečnou českou společností. ()

Modular 

všechny recenze uživatele

Někdo by řekl, že jsem dětinský, nebo snad hloupý, ale myslím si, že se jedná o vskutku kvalitní pořad. Martin Mikyska se v tomto pořadu snaží odhalit různé nekalé praktiky kyberbaronů, nemorálních šmějdů a dalších bláznů, co se nám tu po internetu každý den poflakujou. A dělá to velmi vtipně a informativně. Je to dozajista jeden z nejlepších publistických pořadů, co tady v Česku máme, takže bych dozajista doporučil aspoň zkusit se podívat na Mikýřovu Úžasnou Pouť Internetem. ()

wwwFINKcz 

všechny recenze uživatele

... už leta letoucí lámu hůl nad každým pokusem o současnou zábavu. Prostě fakt nic. Možná tu byl tak akorát Tonda Blaník, vypotřeboval se. Máloco mě vůbec stojí za nějakou zmíňku, natož pochvalnou, tady v komentářích. Je mi 44 a jsem už dost vybíravej. Ale protože nejsem nikdy předpojatej, tak jsem si bez předsudků MÚPI pustil - a byl jsem teda perplex. Dokonalej mix "trash" fórků, sarkasmu, i poučnýho koukání, se spoustou hudebních, video, filmovejch, internetovejch skrytejch i zjevnejch odkazů (fakt pro labužníky). Nemám slov. Jsem zvědavej, jak dlouho tomuhle pokladu vydrží dech. Ale to, co jsem viděl doposud? Naprosto smekám a držím pěsti dál!!!! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě Je to vaše chyba aneb kauza vládní TikTok jsou zmíněny seriály Hra o trůny (od r. 2011) a Šmoulové (od r. 1981). (G....)

Reklama

Reklama