Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Biologický experiment se šváby se vymyká kontrole. Zmutovaní, masožraví a neuvěřitelně hladoví švábi se dávají do pohybu. První v cestě jim stojí malá rybářská vesnička v Nové Anglii. Obyvatelé vesnice budou muset do boje proti švábům dát všechno, aby ochránili svou komunitu. (Chatterer)

Recenze (25)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

The Nest je interesantný animal horor, v ktorom nie je núdza o krvavé a rovnako ani o humorné momenty, spomedzi ktorých vyniká najmä švábia killovačka vo fast foode. Samotné šváby nemajú veľký vražedný potenciál, latku tu však dvíha pozoruhodnými trikmi umocnená zápletka s mutáciou a freak show v závere. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Už tu byli pavouci, červi, mravenci, slimáci i klíšťata, tak proč by si kus lidského masa neodtrhli opomíjení švábi? The Nest je dalším z řady klasických "Nature terrors" z hmyzí říše, kdy zmutovaní jedinci táhnou skrz město a požírají všechno živé, co jim zkříží cestu. Snímek hezky odsejpá, nebere se příliš vážně, divák si tu přijde ke spoustě na kost ožraných zvířat i lidí, a ještě více těch malých hajzlů, kteří se dostanou naprosto kamkoliv. Všechno finišuje v posledních dvaceti minutách, kde dojde na pravé orgie poctivého gore a elektronických loutek. BTW, pobavila mě scéna, v níž dívka morduje šváby všemožným kuchyňským náčiním jako mikrovlnkou či toasterem. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že všetko to gore a milo nedokonalé special make-up a prosthetic effects sú na minimálnom priestore. Máme tu väčšinou lúštenie prípadu so švábmi, ktoré keby nemalo sympatické herecké osadenie a neodohrávalo sa v príjemnej osemdesiatkovej atmosfére, nedočkavý divák by pri sledovaní pretáčal prehrávač ostošesť. ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Solidní béčko, které si na nic nehraje a hrdě se hlásí k R. Cormanovi. Nic víc nic míň. To sebou nese ale běžné neduhy těchto produkcí....Mizerné triky, na kterých je vidět omezený rozpočet a pohledem dnešního diváka si už na nich zub času urval velké sousto. To platí i pro celý film a o špatných hercích raději ani nemluvě. Škoda nulové atmosfy, která to mohla zachránit...Bohužel, slabší 2*. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Klasicky nechutná osmdesátková záležitost. Tentokráte lidi musí čelit masožravým inteligentním švábům. Ano, čtete dobře. Není před nim úniku a závěrečný záběr na botu, na které se vyhřívá jeden výstavní kousek jasně ukazuje, že i tady jsme se možná mohli dočkat série :) Herci samozřejmě otřesní a gore efekty chuťovka pro slabší povahy. 40% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • V štúdiu, kde sa film natáčal, mali ešte aj niekoľko rokov po skončení nakrúcania problém so švábmi. (beso74)
  • Film bol natočený v priebehu 25 dní. (beso74)

Reklama

Reklama