Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Řidič nabere dvě tajemné ženy, které má celou noc vozit z večírku na večírek. Pak se ale ukáže, co jsou obě zač – půjdou mu totiž po krku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Copak ony dvě holčičí upírky s vizáží i chováním pubertálních kurvoidních groupies, ale smečka pokérovaných a na první pohled totálně vymaštěných Hispánců, coby jakási elitní kasta, jejímž svatým posláním je boj s upíry? Tak tenhle alternativní svět mě fakt nebavil. Filmařina to je sice skvělá a vizuální stránka pohledná, protože Netflix, ale námět i scénář dost na houby, protože... taky Netflix. A už se zase opakuju. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát videný a spracovaný scenár, ale oveľa v horšej kvalite, ako je to v prípade Twilight (viem, toho sa týka len okrajovo) alebo iných podobných snímok. Moderné prostredie a postavy charakteristické pre dnešnú dobu. Bohužiaľ, jak herecké výkony tak aj herecké charizmy tu chýbajú. Jeden zo snímok, ktorý potvrdzuje, že v sídle Netflixu občas vzniknú „zaujímavé“ ozhodnutia.Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Ten film, ač má fakt pěkný vizuál, tak rychle vyprchá z hlavy, až to není pěkný. Skoro jsem zapomněl na něj napsat komentář a ohodnotit ho, tak rychle mi odešel z hlavy. Vše je zde maximálně průměrné. Akce, kamera, postavy. Je to celé až příliš o budování velkého světa, který by chtěl být jako nový Kmotr, ale nedaří se mu to. Průser to není, ale ani film, který bych si opakovaně pouštěl. Na to upírský žánr má až moc kvalitních bratříčků (Drakula, Interview s upírem, Svítání, či Blade). 55% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nová Netflix upířina lákala na variaci Vampire Collateral s Cruisem, ale ve výsledku je nudným televizním Thrillerem, který nemá čím zaujmout.Řidič nabere 2 atraktvní ženy, které má celou noc vozit z večírku na večírek, bzry však zjistí jaké mají úmysly a že nejsou úplně normalní.Má to celkem hezký vizuál a potěší 2 velmi atraktivní upírky v hlavní roli, které jsou na celém filmu asi to nejlepší a díky nim se na to dá dívat ( V menší roli se objeví i Megan Fox), bohužel to opravdu nestačí. Akce je málo a za moc nestojí, Gore se zde divák nedočká, trošku krve občas stříkne na zeď, ale to asi dnes z míry nikoho nevyvede, humor tu taktéž není, děj za moc nestojí, takže opravdu nenacházím moc důvodů proč film vidět. K vaření, k žehlení, jako kulisa budiž, ale jinak je to zbytečný film, kterým Netflix nejspíš nikoho nepotěší. Škoda, upírům se vůbec nedaří. Příběh 2/5, Akce 2/5, Humor 1/5, Násilí 2/5, Zábavnost 3/5 Hudba 3/5, Vizuál 3/5, Atmosféra 2/5, Napětí 2/5, Emoce 1/5, Herci 2/5. 4/10. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Klasický netflix multikulti a lgbt ale to nevadí. Nápad celkom fajn. Len dosť zdĺhavý film. Cielovka nie som ale za ten dabing a pár dobrých scén objektívne za tri hviezidčky. Veľa filmov o upíroch až tak nie je keď to porovnám zo zombikmi. Treba doplniť aj že vo filme Sa objaví Megan Fox. Len toľko k tunajšiej databáze ale tak chyby robí každý. 3* ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu začalo v New Orleans (Louisiana, USA) v únoru 2020, ale po 44 dnech bylo natáčení pozastaveno kvůli covidu-19. V srpnu téhož roku se filmování obnovilo. Dále se natáčelo v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama