Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Biely lotos HBO z dielne vynikajúceho scenáristu, režiséra a showrunnera Mikea Whitea  ponúkla tak prenikavý pohľad pod pozlátko luxusného havajského letoviska, že si nečakane vynútila druhú sériu. Osobití hostia a vskutku zaujímavý personál počas jediného týždňa presvedčil televíznych divákov, že dokonalosť turistov, široký úsmev zamestnancov aj idylickosť prepychového rezortu je úplná ilúzia. Teraz čakajte úplne nové tváre (až na citovú vydieračku Tanyu v podaní vynikajúcej Jennifer Coolidge) a inú destináciu, Sicíliu. Dej sa bude skôr než o dynamiku medzi „pánmi“ a „sluhami“ opierať o mýtus maskulinity a feminity a o motív žiarlivosti. (HBO Max)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (90)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

So simple, yet so f*cking amazing!!! Druhý  White Lotus je definice slova dokonalost a nese se úplně ve stejném duchu jako první série. Postavy jsou jedny z nejzábavnějších na filmovém poli, jejich charaktery, vývoj a herecké vcítění se do role je bezkonkurenčně na oscary, a to snad rovnou všem hlavním postavám, protože takhle zahrát a nechat diváka doslova hltat každý díl, to se stane jednou za život. Nástup celého koloběhu je plíživý a chytře navnazuje skrze excelentní interakci postav v hotelu, přičemž se pomalu, ale nervydrásajícně blíží do finále, ve kterém vše praskne a je to (zase!) mentální masakr jako kráva. Přidejme k tomu chytrou scénáristickou práci, znepokojující všudypřítomnou hudbu naznačující, že „je něco ve vzduchu“ a máme vyhráno. Bezesporu seriálová údálost roku a Mike White to opět dokázal. Tohle bych mohl sledovat denně. I WANT MORE! ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak přesun na slunnou Sicílii se vydařil na jedničku s hvězdičkou. Fakt jsem si prostředí Itálie dokázal užít o trošku více. Co se týče audiovizuálu, tak opět naprostá žánrová špička! Tolik oku lahodících scenérií, jednoduše wow! Potěšil mě návrat jedné staronové postavy, ale i nové přírůstky v této kategorii dokázaly zazářit. Z celého obsazení za mě asi nejlepší Will Sharpe a Aubrey Plaza, sledovat totiž duo Willa a Harper pro mě jako diváka nebylo snadné..prostě rozpad ideálního vztahu před očima. Ale i ostatní perfektní, třeba ta celá italská rodinka s nestárnoucím Murray Abrahamem si ukradla dost scén pro sebe. Nádherné lokace, do dokonalosti vypiplaný scénář, grandiózní finále, které na nikom ze všech zúčastněných nenechalo nit suchou. Fakticky mě zajímá, kam se přesune třetí řada. Nápad s nějakým lyžovacím střediskem nezní na papíře vůbec špatně! Uvidíme. Druhá série si ode mě odnáší skvělých 8,5/10 ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série jednoznačně převyšuje tu 1.! Nejen ještě lépe napsanými postavami, ale i dějem a napětím, které se především ve druhé polovině série dalo krájet jak porce jehněčího. Sicílie je naprosto nádherný kus krajiny, kamera byla naprosto DOKONALÁ, je slast pro oči dívat se na každý záběr - tak dobrou práci s kamerou jsem už hodně dlouho neviděl. Herecké obsazení je úchvatné, herci předvedli skvělé divadlo, jako fakt respekt všem zúčastněným, hlavně finále této řady je naprosto skvělé a tak dobře zakončit příběh jsem též dlouho nikde neviděl, většinou to jsou otevřené konce bez hlavy a paty. 2. sérii tak mohu jednoznačně doporučit, dokonce bych jí nováčkům doporučil více než tu 1., ale i ta stojí za to. Jsem zvědavý, co si pro nás Mike White a spol. připraví do 3. série, která bude mít fakt těžký úkol - překonat skvělou druhou řadu. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V hodnocení druhé série se neshodnu zřejmě s nikým. Už od prvních minut mě ty postavy nebavily, nebylo tam nic bizarního ani ftipného jako v jedničce. Až do pátého dílu jsem trpěla a nevěřila, že něco tak nudného se může tolika lidem líbit. Pak to do sebe přeci jen zapadlo a závěrečný díl už byl takový milý horůrek se Stiflerovou mámou na palubě i v podpalubí. Takže třetí hvězda je za poslední díl a za to krásné moře. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V naprosto totožném duchu, jako první série. Jen to finále je vytaženo do emocionálního absolutna, takže tomu musím zákonitě dát o chlup lepší hodnocení. Každopádně je fascinující, jak autoři v této sérii opět otevřeli sociální témata vyšší střední třídy. Všichni se tu chovají jako totální kokoti, že je Vám až odporně na ně koukat. Zároveň ale musíte, protože jste fascinování tím, co se na scéně děje. Nejlepší role tu pak jednoznačně mají Jennifer Coolidge, ale i F. Murray Abraham. ()

Galerie (199)

Zajímavosti (8)

  • Druhá série se natáčela ve skutečném hotelu na Sicílii. (raininface)
  • Členové štábu a herci si po dobu natáčení stěžovali na opakující se noční můry. Zdálo se jim o holohlavém muži, který je pozoruje zpoza jejich postelí při spaní. (raininface)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama