Reklama

Reklama

Snivokraj

  • USA Slumberland (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá dívka Nemo (Marlow Barkley) s pomocí velkého stvoření, napůl muže a napůl netvora, cestuje do mystické země ve svých snech, aby hledala svého zmizelého otce. (TommyZR)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (114)

RAFT 

všechny recenze uživatele

Režisér Lawrence natočil rodinný film.Divka nemo cestovala do země s netvorem při hledání svého otce.Každopádně je film pro mladší tak, 10-14plus.Jinak pěkná podivaná akorát si myslím že, za týden už si na film nevzpomenu . Každopádně režisér má navíc co natočil film constantina který , je dost pecka , tak zbylé jeho filmy nic moc a to se sním táhne několik let. Už aby natočili pokračováni Constantina . Za mě 60 % ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Konečne pekná fantasy rozprávka, v ktorej fungoval príbeh a mala niekoľko skvelých nápadov. Pre mňa bol väčším ťahákom Chris O'Dowd než Jason Momoa. Už od Ajťákov ho mám moc rada a ani tu ma nesklamal. Jason bol presne taký, ako som očakávala, latku vyššie nezdvihol, ale typovo bol vybraný výborne. Celý ten snový svet sa mi páčil, na mňa to mohlo byť ešte o kúsok akčnejšie, ale nebolo tam ani veľa hluchých miest. Osobne si túto jazdu pokojne zopakujem minimálne ešte raz. ()

Reklama

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti to mělo daleko. Ale nejde o dokonalost. Příběh, který řeší katarzi ztráty blízkého člověka, je zde ve filmu zvládnutý takříkajíc fantazyjně... 😉 Jedině Agentka Greenová byla jakási podivná, ale jinak jízda. Tak oprava, s dětmi bylo sledování s dabingem. Originální znění rehabilituje Flipa i Agentku Greenovou. Takže plnotučné hvězdy! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj Jason Momoa má nárok na úlet... Dejovo síce nič moc, nuda ako Brno, ale oslovil ma aspoň krásny námet, ktorý mi pripomenul perfektný Faunov labyrint. Keď je niečo v reále zlé, často sa utiekame do krajiny snov, kde sa zdá byť všetko lepšie, alebo kde je možné nájsť riešenie. Taká utópia, ale zahreje pri srdci. Slabší priemer. 55/100 ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Krasna fantasy komedia,ktora sa odohrava vacsinou v nadherne farebnom svete fantazie a snov,Jason Momoa si to zjavne uziva a je vtipny,mladulinka sympaticka herecka Marlow Barkley je viditelne talentovana,mozno aj buduca hviezda filmoveho platna,potesila aj pritomnost prasiatka,takze viac takychto filmov a budem spokojny...:⁠-⁠) ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Toronte (Kanada) od 9. novembra 2020 do 5. februára 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama