Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

dan4815 

všechny recenze uživatele

Co to je za show, když si samozvané "hvězdy" mohou vyjet na víkend mimo dům. Výzvy... co to kurva je? Navíc, měli trochu lépe namíchat hlavní představitele, ale chápu... ti co za něco stáli, jim to odmítli. Tak je tam banda nezajímavých šuldů a blbek, které neumí nic jiného, než působit naprosto nesympaticky. Datla moc nemusím, ale oproti TikTokerům je ještě zlatý, protože Youtubeřina je náročnější, než vymýšlet krátké píčoviny na TikTok. Přece jenom udělám edit a dodatečně musím uznat, že Kajumi také není nejhorší. V některých věcech má tah na branku, v některých věcech se snaží šťourat a zkouší, co ještě může a co ne. Někdy nevím, jestli to dělá vědomě, nebo je trochu idiot. Aby to byla opravdu show, kamery měly jet nonstop, nebo přinejmenším časté live vstupy. Co to je za show, když se člověk koukne na sestřih, který je navíc úplně o ničem. Kouzlo těchto show je to pozorování lidí, kteří zapomenou na kamery a začnou se chovat přirozeně. Musím ale uznat, že koncept je docela zajímavý - máme tu sestřih televize a poté vstupy youtuberů na jejich sociálních sítích. Zatím jsem viděl každý díl, abych neplácal o něčem, co jsem neviděl (což dobrá polovina hodnotitelů hodilo odpad jen tak). V některých aspektech je to tupá show, problémy účinkujících jsou trapné, úkoly jsou úsměvné a mám pocit, že produkce Primy příliš tlačí na pilu, aby se tam něco dělo. Líbí se mi však systém "lajků", jenž si dávají účinkující mezi sebou. Vytváří to určitý tlak na některé lidi ve vile, zároveň to docela dobře reflektuje nálady. Měním hodnocení na dvě hvězdičky, show potřebuje nějaké změny, aktéři jsou docela fajn, ačkoliv mnozí z nich jsou neznámí, je zajímavé sledovat, jak se chovají. Ale sestřihy a krátké stopáže show dusí, také volné víkendy tomu nepomáhají. ()

Borrtex odpad!

všechny recenze uživatele

Blitek o beznadějně zoufalých, inteligentně nepožehnaných, žalostných mladých lidech, kteří doslova překypují arogancí, sebecentrismem a drzostí sami sebe považovat za influencery, tvůrce obsahu, nebo snad dokonce i za umělce. Pokud tyto osobnosti mají skutečně jen sebemenší vliv na dnešní společnost, pak je mi opravdu líto každého, kdo jejich obsah konzumuje. ()

Reklama

animario odpad!

všechny recenze uživatele

Přepnul jsem zrovna v jedinečný chvíli,kdy bandička nemastných,nezajímavých,xmrti nudných,tuctových,šablonovitých, pologramotných,pokryteckých a falešných inst@kryplíků a influnemakačenků dostala úkol(pardon,challenge)uvařit si oběd,přičemž odbarvenej cukrouš a unicorn v jedný osobě Kajumi(čti Kagumy,od slova guma)roztrhnul varnej sáček s rýží a obsah vysypal do hrnce (kupodivu alespoň s trochu vroucí) vodou.Tohle myslim mluví za všechno(a byla to zároveň ta "nejzábavnější" událost,která se tam kdy stane).Vypnul jsem tv,šel se vyčůrat,vyfotil dick pic,poslal ho šišlavá @barborastriteska(dobře,půlptáku @datlovi taky)a všechno bylo najednou zase v rovnováze.-3 zhvjezdički#🦄 ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Už od vyhlášení tohohle pořadu jsem nevěděl, jak to Prima moc myslí. Jestli to chce brát jako Kdo přežije nebo Vilu vyvolených a podobný pořady nebo prostě jako sra*ku, na kterou se bude dívat. Samozřejmě mě zajímalo, jak to bude vypadat, a tak jsem se chystal podívat na první díl. Ale zjistil jsem si to špatně a dva dny zbytečně čekal před televizí, kterou běžně nezapínám. Zjistil jsem, že se to o týden protáhlo, ale v den skutečné premiéry jsem na to úplně zapomněl, tak jsem se pak díval online. Podle prvního dílu mi to přišlo jako extrémně bezvýznamný pořad. Všichni jsou hrozně stejní, ztrapňují sebe (i dnešní děcka), likey a dislikey jsou celkem chaotický, design je špatnej (u vertikálních videí by měli aspoň místo okolo rozostřit, jak se to dělá ve zprávách), je jasné, kdo vyhraje, celý ten díl byl nezajímavý a byl jsem přesvědčenej o tom, že když to jsou influenceři, že si nebudou chtít fanoušky poštvat. Mimochodem, jedinýho, koho znám je Kajumi a Datel, jinak vůbec. Po prvním díle jsem se samozřejmě přestal dívat, ale když scrolluju občas Tiktok, tak poměrně často narážím na scénky z Likehousu a musím uznat, že se ztrapňují víc, než jsem si myslel a dokonce se chovají i hnusně, což bych kvůli předpokládanému hejtu na ně nečekal, protože ten by přece neměli chtít mít. Dokonce dochází i ke konverzacím ohledně sexování atd., což už vůbec nechápu, když na to koukají děti. VYHODNOCENÍ: NACHÁZÍME SE V LAS ANGELES. JUST KIDDING. OKRES BEROUN ()

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

reality show od dětí dětem aneb kde jsou časy bludišťáka. extrémní nasycenost trapností a ofrnění účastníci na antiskautském táboře pod dohledem kamer způsobují divákům maximalizované utrpení. audiovizuální sadomasochisti si přijdou na své, ostatním nezbývá než pokroutit hlavou a děkovat bohu za 3728. epizodu výměny manželek. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Barbora Chvojková musela z pořadu odstoupit kvůli pracovní povinnosti ve zdravotnictví v souvislosti s pandemií covid-19. (SONY_)
  • Streamer a youtuber Herdyn chtěl udělat podcast s účastníkem Markem Valáškem během toho, co tato show byla natáčena, avšak režie to zakázala. (LUKICKK)

Reklama

Reklama