Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Claire a Norman odvážejí svou dceru Caitlin na koleje vysoké školy, kde začíná studovat. Claire je smutná, ale zároveň se těší, že bude mít víc času na sebe. Jejich sousedé, Warren a Marie Fureovi, se nastěhovali před pár týdny a neustále se hádají. Jednoho dne se Marie svěří Claire, že se moc bojí, vtom se vrátí její manžel a ona uteče do domu. Claire to trápí a druhý den za sousedkou zajde, ale ta není doma. Claire v noci nemůže spát a z okna vidí, jak soused nakládá do auta velký balík. Probudí Normana, ale auto je pryč. Claire hází psovi míček do jezera, které mají u domu a zdá se jí, že pod hladinou vidí mrtvolu. Navíc se celý den samy od sebe otevírají zadní dveře a náhle začne hrát i věž. Claire má strach a jede za Normanem, který pracuje v laboratoři na genetických výzkumech, do práce. Druhý den opět slyší v domě zvuky, otevírají se dveře, padají věci ze stolu. Claire se znovu vydává k sousedům, setkává se s Warrenem, ale s Marií prý nemůže mluvit… V noci jde Claire do koupelny, odkud se valí pára, vana je plná vody a pod hladinou vidí odraz mrtvé ženy. Druhý den ji Norman pošle k psychiatrovi. Claire se mu svěří, že doma viděla ducha a psychiatr jí poradí, ať s duchem naváže kontakt. Claire se svou kamarádkou Jody uspořádá seanci, ale k ničemu nedojde. Claire nechce, aby o tom věděl Norman – před rokem měla totiž autonehodu a od té doby se o ni manžel moc bojí. Jody odjede a z koupelny jde opět pára, vana je plná vody a Claire slyší hlasy… (TV Prima)

(více)

Recenze (327)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy mne příliš nerozhodilo, když mě pronásledovali duchové, bezdůvodně v mé blízkosti praskalo sklo ani když na mne zákeřně vybafnul nějaký paranormální jev. Bubáci mě zkrátka vždy spíše nudili a tak jediným důvodem pro sledování tohoto snímku pro mne byla Michelle Pfeiffer, kterou jsem ochoten zcela zdarma přivést v posteli na jiné myšlenky, ale ani myšlenka na TO mi neumožnila zblajznout nabízenou krmi i s nevěrohodným navijákem. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Duchařský horor, který ale není nijak zvlášť vydařený. Chvílemi se sice daří atmosféru vystupňovat docela dobře, ale většina situací je celkem lehce předvídatelná a závěrečná "šokující" pointa asi překvapila jenom úplné naivky. Oba hlavní herečtí protagonisté jsou sice hvězdy, ale tady se tváří tak nějak neosobně a nezúčastněně, což filmu taky dvakrát nepřidá. Je to škoda, šance byly rozhodně větší, než výsledek. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Režijne slušne odvedné remeslo Roberta Zemeckisa, ale scenáristicky natoľko otrepané thrillerové klišé, až zostáva rozum stáť! A to Silvestriho vykrádanie Herrmannovej hudby zo Psycha je ako päsť na oko! Silvestri so Zemeckisom síce What Lies Beneath zamýšľali ako poctu obľúbenému Hitchcockovi, ale zabudli, aký je rozdiel medzi vzdaním holdu a lacným kopírovaním. Ostuda. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nejhorší věc co se režisérovi může stát je, když si jeho film nikdo nepamatuje. Pod povrchem jsem už jednou viděl a dokonce celé, ale přesto mi dneska trvalo hodně dlouho, než jsem na to přišel. A protože jsem si ani za zlatý prase nedokázal vzpomenout o čem to vlastně je (totálně celá zápletka zapomenuta), kouknul jsem se ještě jednou. Což obvykle s filmy takového hodnocení nedělám.___Nemám rád lekačky a přitom Zemeckisův film s nimi pracuje jako se svým nejsilnějším prvkem. Nic víc v tom není. Scénář není moc duchaplný a Pfeiffer se po odhalení pravdy chová jak pipka ze Scary movie.Tož proto jen jedna. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný překvapení, Herrison Ford i Michelle Pfeiffer jsou tady hodně a dobrý a jelikož se film po většinu doby odehrává v noci nebo v temných prostorách tak má i vynikajicí atmosféru, kterou dotváří ne zrovne nějaká vynikající, ale do filmu výborně pasující hudba. Rozhodně jsem se ani na chvilku nenudil a Robert Zemeckis se za tohle určitě stydět nemusí ()

Galerie (31)

Zajímavosti (15)

  • Michelle Pfeiffer a Harrison Ford byli režisérovou první a jedinovou vobou do rolí Claire a Normana Spencerových. (HappySmile)
  • Když se jde Clarie (Michelle Pfeiffer) podruhé podívat do koupelny a nahne se nad vanu, můžeme v odrazu na vodní hladině spatřit jednoho ze členů štábu. (Claude Speed)
  • Datum narození na zprávě o pohřešování Madison Frankové je skutečné datum narození Amber Valletty, která ji hrála. (HappySmile)

Reklama

Reklama