Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantický celovečerní film z prostředí dnešních třicátníků. Hlavní protagonistka - jako svobodná bezdětná třicátnice - nenaplňuje očekávání okolí, když netouží po závratné kariéře ani založení rodiny. Bojuje s každodenními tlaky tak dlouho, dokud nátlaku nepodlehne a nerozhodne se být perfektní Superženou ve všech ohledech tak, jak to společnost vyžaduje. (Copperfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Humpy odpad!

všechny recenze uživatele

Já nevim jestli tohle nekdo myslel vážně ale tohle je scenaristický odpad. Styděl bych se s tím jít ven. ()

Reklama

Slepejsek odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo to být vtipné? Poučné? K zamyšlení? Nebo snad zábavné? Česká Bridget o generaci níž? Já viděl jen vícenásobného kandidáta na ZLATOU MALINU české kotliny za rok 24, a to v kategoriích film, režie, scénář a hlavní ženská role... ()

filmy_horor 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film Evy Toulavé. Milá a občas i vtipná komedie, která není úplně trapná a to je posun oproti jejím dřívějším filmům. Matouš Ruml je perfektní a rychle to uteče. Fajn překvapení ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Režisérka Eva Toulová se inspirovala filmem Sedmikrásky (1966) od Věry Chytilové. „Ve filmu se objeví docela experimentální prvky a velká stylizace. Zamýšlí se nad tím, jak se po současné ženě chce, aby byla ve všech směrech perfektní. Hlavní postava nakonec dospěje k tomu, že nemá smysl usilovat o perfektnost, ale že si musí najít vlastní cestu, aby byla spokojená,“ uvedla. (SONY_)

Reklama

Reklama